150 Esed askeri öldürüldü

Suriye'nin Adra şehrinde, Esed yanlısı bir karakola ÖSO tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda Esed yanlısı 150 asker öldü.

GİRİŞ 25.05.2013 17:18 GÜNCELLEME 25.05.2013 17:21
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Başkent Şam'ın kuzey doğusundaki sanayi şehri Adra'da bulunan Esad yanlısı ordu güçlerine ait olan askeri tesise, Özgür Suriye Ordusu'na (ÖSO) mensup askerler tarafından bombalı saldırı düzenlendi. Olayda 150 Esad yanlısı asker öldü.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 13
  • müslüman kurtuldu 11 yıl önce Şikayet Et
    Ertan tan sen müslümanların tarafından değil, Müşrik esadın tarafından bakıyorsan. kendini değerlendir. Suriye halkını katletmek için gitti hizbuşşetan münafıkları yani senin kardeşlerin. Sen o yolun yolcususun boşuna burada ava çıkma avlayacağın beyinsizleri iranda bulabilirsin. altı yıl önce suriye halkı o hizbuşşeytan üyelerine destek verdi israile karşı. bugün bu nankör şeytanlar suriye halkını katlediyor kadınların ırzına geçip çocukların boğazını kesiyor. Sen islam dininden nasiplenseydin doğruları söylerdin.
    Cevapla
  • ertan tan 11 yıl önce Şikayet Et
    Kendimi Peres yerine koyduğumda. Bu haberler bir Müslümanı sevindiriyorsa inancını yeniden gözden geçirsin. Din düşmanlarını sevindiren sebeplerle sevinmek bir şeylerin yanlış olduğunu gösteriyor. Basiret ey Müslümanlar Basiret.
    Cevapla
  • Hamza D. 11 yıl önce Şikayet Et
    sefil eset sadece suriyeyi degil turkiueyide boldu. Ak parti dusmanligi malum tayfa muhalefet olsun diye herseye ters taraftan bakiyor bende akpnin ekonomi politikalarinin dusmaniyim kapitalist erdogana oy vermem ama dis politikada bari saflari sık tutalimki eset sefili kokumuzu kurutmasin erdoganda artik cesur olup esatin sarayina bi kac ucak yolayip kiprit suyu doktirsun
    Cevapla
  • nur dülger 11 yıl önce Şikayet Et
    hele millletini savunan orduya bakın. ortalık bunların katlettiği insan cesedi ile dolu.çocuklar sakatlar felçliler bombardımanlarında diri diri yanıyor.esadın ordusu milletini devletini savunuyormuş sonuçta. yarabbi ne yapalım gülelimmi sinirlenelimmi valla bilmiyorum
    Cevapla
  • mustafa sabri islamoğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    ÖSO. Esed'e destek veren,muhalifleri eleştiren kardeşim.Hafız Esad 30 sene önce 60 sünniyi öldürürken,Oğul Esed bu gün 80.000 sünniyi öldürürken uçakla bombalarken,keskin nişancılarla çarşıda pazarda vururken de eleştiriyor muydun.ÖSO MEŞRU MÜDAFA HATTIDIR.RUS DESTEKLİ SOSYALİST DARBECİ KATİLLERE KARŞI SAVAŞMAKTADIR.HAKLIDIR.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nasrallah suikastı sonrası Rusya'dan son dakika İsrail duyurusu! Resmen uyardılar
Nasrallah öldürüldü! Hizbullah'ın muhtemel yeni lideri!