ABD'de acı katlanıyor: Ölü sayısı 43'e çıktı
ABD'nin doğu yakasını geçen cuma günü etkisi altına alan ve "tropik depresyon" kategorisine düşürülen Florence kasırgası nedeniyle ölenlerin sayısı 43'e yükseldi.

ABD'nin doğu yakasını geçen cuma günü etkisi altına alan ve "tropik depresyon" kategorisine düşürülen Florence kasırgası nedeniyle ölenlerin sayısı 43'e yükseldi.
Kuzey Carolina Valisi Roy Cooper'un ofisinden yapılan açıklamada, dün akşam itibarıyla eyalette Florence kasırgası nedeniyle ölenlerin sayısının 32 olduğu, diğer 11 kişinin Güney Carolina ve Virginia eyaletinde yaşamlarını yitirdiği belirtildi.
Açıklamada, su baskınlarında mahsur kalanları kurtarma çalışmaları övüldü, ilk yardım ekiplerinin kasırganın vurduğu bölgelerde yaklaşık 5 bin kurtarma operasyonu düzenlediği ifade edildi.
Ulusal Kasırga Merkezi, Florence kasırgasının hızının saatte 56 kilometreye kadar gerilemesi nedeniyle kasırganın "tropik depresyon" (saatteki hızı en fazla 60 kilometre olan kategori) seviyesine düştüğünü duyurmuştu.
Kasırga nedeniyle Kuzey ve Güney Carolina ile Virginia eyaletlerinde çok sayıda evi su basmıştı.
-
Kayserispor 6 yıl önce Şikayet EtAcımasızca yok edilen müslüman çocukların ahi çıkacak elbetttBeğen
-
Mesutto 6 yıl önce Şikayet EtAllah cc insallah daha beterini verir baslarinaBeğen
-
CELAL 6 yıl önce Şikayet EtAmerika için sorun yok. Tramp köpeği her bir halti bilir. Bu afete de bir çözüm bulup hakkını kurtarır!!. Afet için sevinilmez ama o kafiri sırtında taşıyanlar buna sanırım layıktırBeğen Toplam 5 beğeni
-
Eren 6 yıl önce Şikayet EtAdamlar 1 aydır bağırıyor boşaltın diye ne asker kaldı ne devlet birimleri...Beğen