Katil Esed, yine çocukları bombaladı

Suriye'de Esed'e bağlı savaş uçakları sivillere yönelik bombardımanı sürüyor.

Katil Esed, yine çocukları bombaladı
Katil Esed, yine çocukları bombaladı
GİRİŞ 29.12.2012 18:54 GÜNCELLEME 30.12.2012 02:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

MIG Savaş uçaklarının Halep'in Azaz beldesini hedef alan saldırısında birçok bina yerle bir olurken, enkaz altından çok sayıda çocuk cesedi çıkarıldı.

Yönetime bağlı savaş uçakları bugün Halep'in Azaz beldesini bombaladı. Sivillerin bulunduğu yerleşim yerine yönelik saldırıda birçok bina yerle bir olurken çok sayıda sivil de hayatını kaybetti. Uçakların yerle bir ettiği binaların enkazında ilk olarak 3 çocuk cesedi çıkarıldığı belirtildi. Sosyal paylaşım sitelerinde yer alan görüntülerde bombardıman sonrasında halkın yaşadığı korku ve panik dikkat çekiyor. Halkın akın ettiği enkaz alanında ilk olarak 3 erkek çocuğunun cesedi çıkarıldı. Enkaz altında ne kadar sivilin olduğu konusunda kesin bilgi bulunmadığı belirtiliyor.

YORUMLAR 2
  • ertan tan 11 yıl önce Şikayet Et
    burası suriye mi? filistin mi?. neden filistindeki görüntüleri suriye diye veriyorlar? veya venezueladaki rafineri yangın görüntülerini alıp suriyede bir petrol merkezinin ele geçirilmesi diye haber yapıyorlar?
    Cevapla
  • Barışık hayat 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHım! şüphesiz sen rahman'sın, rahim'sin ve selam'sın. kardeşlerime esenlikler ver.. mü'min o kimsedir ki, kendi için sevdiğini din kardeşi için de sever. (hadîs-i şerîf-risâle-i münîre)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İngiltere 90+5'te hayata döndü! Çeyrek final biletini kaptılar
İsrailli gazeteci Gideon Levy, 'Bu bir işgaldir' diyerek haykırdı! 'Yeryüzünün en zalimi'