Operasyonlar durdu, dağlar piknik alanı oldu

Terör örgütüne yönelik operasyonlar nedeniyle uzun yıllar kurşunların yağdığı yasaklı bölgeler, çözüm süreci ile vatandaşlara açıldı. Artık vatandaşlar o dağlarda huzur içinde piknik yapıyor.

Operasyonlar durdu, dağlar piknik alanı oldu
Operasyonlar durdu, dağlar piknik alanı oldu
GİRİŞ 09.04.2013 15:58 GÜNCELLEME 09.04.2013 16:44
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Terör olayları nedeniyle büyük sıkıntıların yaşandığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki illerde, çözüm sürecinin ardından yaşanan gelişmelerle adeta barış ve kardeşlik havası esiyor.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), önceki yıllarda terör örgütüne yönelik yürüttüğü operasyonların merkezi konumunda bulunan ve terörden en fazla etkilenen iller arasında ilk sırada yer alan Hakkari'de, güvenlik gerekçesiyle her türlü faaliyete kapatılan bölgelerdeki yasak, operasyonların durmasıyla kalktı.

Uzun yıllar ilkbaharın gelişiyle başlayan ve kış mevsimine kadar devam eden operasyonlar nedeniyle yasaklı bölgelere adım dahi atamayan Hakkarililer, hemen her gün silah sesinin yankılandığı dağlarda şimdi piknik yapmanın keyfini sürüyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 21
  • ekrem çelebi 11 yıl önce Şikayet Et
    şimdi ki hedef TSK öylemi. Terör örgütüne yönelik operasyonlar nedeniyle uzun yıllar kurşunların yağdığı yasaklı bölgeler...diyosunki sanki terör yoktu,terörist yoktu TSK kapattı,işgal etti,mangal yaptı...yazıklar olsun bu haberleri yapanlara.
    Cevapla
  • kaan yavuz 11 yıl önce Şikayet Et
    hiç bir haber beni bu kadar duygulandırmamıştı. hiç bir haber beni bu kadar duygulandırmamıştı...
    Cevapla
  • hayatı61tarafa 11 yıl önce Şikayet Et
    bazen haber7 ye şaşıyorum..... öyle abartıyosunuz ki bazı haberleri ne var burda Allah aşkına 1 tane aile mangal yakmış sadece ona bakarsan kandilde her gün yakıyolarmış hemde etin en iyisinden nasılsa hayvancılık yaygın orada tabi "BAĞIŞLAYANDA"yaygın........
    Cevapla
  • sadettin 11 yıl önce Şikayet Et
    sayın bahçeli bu haberi duymasın. sayın bahçeli bu haberi duymasın kalp krizi geçirebilir
    Cevapla
  • Burak Yıldırım 11 yıl önce Şikayet Et
    Askerlerden boşalan vatan toprağına yerleşmişler.. Maaşallah askerlerimizden boşalan vatan topraklarımıza yerleşmeye başlamışlar. Halayda çekmeye başlarlar yakında.Ayrıca bu poz resmen göz boyama pozudur, top falan oynamalar.Çocuk yerine bile koymuyorlar milleti zeka anlamında. Unutmayınki PKK amacına ulaştığı anda terör biter, ''Barış süreci'' adı altında PKK mazallah amacına da ulaşmıştır.Silah konuşturmaya gerek yok çünkü devlet toprağını vermeye razı edilmiş ve vermiştir.Tabiki silahlar susacak , PKK alacağını almış daha ne silah konuşacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail askerlerinin korku dolu anları kamerada
Uzmanlar Haber7'ye açıkladı! İşte İsrail'in Lübnan planı! PKK detayına dikkat