Gülerce: Yaşanmamış sıkıntılara hazır olun

Zaman yazarı Hüseyin Gülerce Twitter'dan çok tartışılacak açıklamalarda bulundu.

Gülerce: Yaşanmamış sıkıntılara hazır olun
Gülerce: Yaşanmamış sıkıntılara hazır olun
GİRİŞ 03.01.2014 09:51 GÜNCELLEME 03.01.2014 12:05
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

Fethullah Gülen'e en yakın isim olarak bilinen Zaman Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, Twitter'da çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Gülerce, ''Herkes, Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar, bu topraklarda Cumhuriyet tarihinde hiç yaşanmamış sıkıntılara ve savrulmalara hazır olsun'' diye yazdı.

Gülerce, Twitter'da şunları yazdı:

Demokrasimiz, milletimiz ve devletimiz bu badireden güçlenerek çıkar. Ancak herkes, Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar, bu topraklarda Cumhuriyet tarihinde hiç yaşanmamış sıkıntılara ve savrulmalara hazır olsun..Sadece sabredenlerin, sağduyu ile hareket edenlerin, üslup güzelliğini koruyanların ve duruşunu bozmayanlarin kazanacağı fırtınaya giriyoruz. Bu fırtınada dostlar kaybedilecek, çürükler ayıklanacak, vefasızlar ortalığa saçılacak. Herkes yerini bulacak. Sonunda Türkiye kazanacak. Fırtınanın habercisi ben değilim, Sayın Mehmet Ali Şahin ve Sayın Burhan Kuzu. Operasyon yapılacağını 6 ay önceden bilen yazarlara dikkat..

 

YORUMLAR 101
  • Isimsiz 7 yıl önce Şikayet Et
    korku iman zayifligi, bize sökmez
    Cevapla
  • serhat emin 10 yıl önce Şikayet Et
    merak konusu. siyonist mahfiller ,neden sözde islami hizmet yürüten malum yapılanmayı değil de Türkiyenin başbakanını hedef tahtasına koyuyor?müslüman kanı içmeye doymayan siyonist güçler neden güle hareketinden hiç bir zaman rahatsız olduğunu söylememiştir?Yahudiler ne zamandan beri islama hizmet edenleri düşman ilan etmemiştir ki!bu basit mantıkla bile neyin ne olduğu anlaşılmıyor mu?
    Cevapla
  • serhat emin 10 yıl önce Şikayet Et
    hakikat. hakikat şudur ki bu cemaat denen yapının akpartiye verdiği destek yıkımına göre kıyaslanayamacak kadar küçüktür.şu andan sonra hala onlara güven duyulması,bunların kırdıkları potları tamir etmeleri mümkün değildir.yaptıkları yarardan çok çok fazla gürültü çıkarmaktadırlar.30 sen çoban sülüye oy taşıyan bu kafanın sözüm ona destek verdiği akpartiye karşı bu anlaşılmaz saldırgan tavrı takınması hayret vericidir.hakeza dışardaki şer güçlerine bir kerecik laf söyleyemeyen zatı muhteremlerin sözkonusu müslümanlar olunca ne kadar kolay şahin kesildiğini.böylelikle değirmenlerinin suyunun nereden geldiğini anlamış bulunuyoruz.gölge etmeyin başka ihsan istemez.bu millet kendine dinine hizmet edecekleri kendi belirler.abd ve israilin parlatıp sivrilttiği adamlar benim ülkemin hizmetkarı değildir.
    Cevapla
  • gizlen hakkı elmacı 10 yıl önce Şikayet Et
    HASBÜNALLAH VE NÎ'MEL VEKÎL. Abdullah İbni Abbas radıyallahu anhüma diyor ki: ‘ 'Hasbünallah ve nî'mel vekîl' sözünü, Hz. İbrahim aleyhisselâm ateşe atılırken söylemişti. Hz. Muhammed aleyhiselâm (ve sahabeleri) de 'İnsanlar (müşrikler) size karşı ordular topladılar, onlardan korkun denildiğinde, bu onların îmanını daha da arttırdı ve 'Hasbünallahü ve nî'mel vekîl' dediler. (Buhârî)
    Cevapla
  • suleyman d 10 yıl önce Şikayet Et
    AMAN YARABBİ! ŞU MAKAM MANSIB KAVGASI NE YAMAN BİR KAVGAYMIŞ! NE İLKE TANIYOR NE KURAL! . Madem ki gözleriniz döndü; Madem ki birbirinizi ve de ülkeyi bitirmeden durmayacaksınız! YİYİN BİRBİRİNİZİ... Yiyin AMA "BESMELE" ÇEKMEDEN! Karşılıklı "ALLAHU EKBER!" Nidalarıyla,"ayet"lerle,"şua"larla yapılan çok çirkin! Her iki taraftan da; az biraz insaf ve izan sahibi olanlara da Duygularının esaretinden sıyrılarak AKILLARINI KULLANMALARINI TAVSİYE EDİYORUM!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Suriyeli göçmenlerle ilgili anketten dikkat çeken rakamlar... Tablo negatif
Togg, yılın ilk yarısında elektrikli otomobil pazarının lideri oldu