TSK'dan en kapsamlı takviye

TÜRK Silahlı Kuvvetleri (TSK), Rusya ve rejim güçlerinin İdlib’e 4 Eylül’de saldırı başlatmasından bu yana en kapsamlı takviyeyi dün yaptı.

TSK'dan en kapsamlı takviye
TSK'dan en kapsamlı takviye
GİRİŞ 17.09.2018 06:57 GÜNCELLEME 17.09.2018 06:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TSK’ya ait tank ve diğer ateş destek unsurları taşıyan 50 araçlık konvoyun dün erken saatlerden itibaren İdlib’in güneybatısında bulunan Cisr eş Şuğur bölgesine giriş yaptığı öğrenildi. 

REJİMİN YIĞINAK BÖLGESİ
Cisr eş Şuğur bölgesi içinde kalan İştabrak köyünde TSK’nın 11 numaralı gözlem noktası bulunuyor. Cis eş Şuğur’un bir diğer önemli özelliği rejim güçlerinin İdlib kırsalına yönelik saldırılarına bu bölgeden başlamış olması. Rejim İdlib’i hedef gösterdikten sonra bu bölgeye özellikle kara unsurlarından oluşan güçlü yığınak yapmıştı. 

FIRTINALAR HATAY’A KAYDIRILDI
Türkiye’nin değişik bölgelerinden Türkiye-Suriye sınır hattına takviye dün de devam ederken, Kilis sınır hattında bulunan 40 kilometre menzile sahip fırtına obüslerinden bir kesiminin Hatay’a kaydırıldığı öğrenildi. 

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 2
  • silah yığın 6 yıl önce Şikayet Et
    esed indirilmeli, bütün suriyeliler yeniden vatanlarına döndürülmeli. demokratik seçimler yapılmalı. pyd, abd, ışid, israil, rusya, fransa, ingiltere ve iran suriyeyi terketmeli. onlar terkedince türkiye de suriyeyi terkedecek. ama esed gitmeden asla. Pyd işgal ettiği suriye topraklarını özgür suriye ordusuna devretmeli. yabancı ülkeler suriyeye silah yığmaya devam ediyorlar. abd rusya fransa iran israil, ışid, ingiltere ve pyd suriyeyi terketmeli, silahlarını özgür suriye ordusuna teslim etmelidir. yabancı ülkeler suriyeye silah yığıyor. türkiye, etnik kökenine, inancına, mezhebine bakmadan bütün suriye halkını ve türkmenleri korumayacak.
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    allahım yar ve yardımcımız ol galip olan sensin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Kassam Tugayları'nın lideri Said Atallah şehit edildi!
Soykırımın 50 işbirlikçisi: Listede yok yok!