Özgür Özel'den yeni parti açıklaması: 'İsmi belli' diyerek tarih verdi!
Özgür Özel, yeni parti çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada; partinin ismi ve logosuna ilişkin konuştu. Özel, açıklamasında; "Temmuz sonu, ağustos başı gibi adım atılır" ifadelerini kullandı.
- CHP'de yaşanan kriz sonrası, Özgür Özel ekibi yeni bir parti kurma hazırlıkları yapıyor. Ekip, olağanüstü kurultay için mahkemeye başvuruda bulundu.
- Özgür Özel, yeni partinin ismi ve logosu üzerinde çalıştıklarını belirterek, Temmuz sonu veya Ağustos başında adım atmayı planladıklarını ifade etti.
- Özel, partinin isminin henüz kesinleşmediğini ancak genel kabul gören bir isim üzerinde ilerlediklerini açıkladı.
CHP'de mutlak butlan krizinin ardından başlayan 'çift başlı' genel başkan sorunu devam ederken, parti içinde yeni bir oluşum için için çalışmalar başlatılmıştı.
- CHP'de Özgür Özel ekibinin yeni parti hazırlığı sürerken, olağanüstü kurultay için çağrı heyeti talebiyle Ankara Sulh Hukuk Mahkemesi’ne başvuru yapılmıştı.
Kurulacak yeni siyasi parti için net açıklamalar gelmeye başladı. Partinin genel başkanlığına geçeceği tahmin edilen ve çalışmaları yürüten Özgür Özel, yeni parti için hem tarih verdi hem de ismi hakkında konuştu.

Özgür Özel'den son dakika kurultay hamlesi! Yeni partisi için tarih belli oldu
"İSİM VE LOGO ÇALIŞIYORUZ"
CHP Grup Başkanı Özgür Özel, yeni parti konusunda, "Temmuz sonu ağustos başı gibi adım atılır. İsim ve logo çalışıyoruz. Genel kabul gören isim belli, şimdilik 'Yeni Parti' diyelim" dedi.
Özgür Özel açıklamasında, yeni parti çalışmalarının atılacak hukuki adımların ardından netleşeceğinin altını çizdi.

"ŞİMDİLİK YENİ PARTİ DİYELİM"
CHP'den ayrılarak kurulacak yeni partinin ismi de merak konusuydu. Özgür Özel, partinin ismi ve logosuna ilişkin çalışmaların yapıldığını söyleyerek; "İsmi millet belirliyor, ben henüz belirlemedim. İsim ve logo çalışıyoruz. İsimde bir belirginleşme ortaya çıkmaya başladı. Genel kabul gören isim belli, logo daha çalışılıyor" derken, partinin ismi konusunda da "Şimdilik yeni parti diyelim" ifadelerini kullandı.
Özel, "20 Temmuz elbette bekleniyor. Biz hukuki mücadele de veriyoruz ama hepsinin bir iki haftalık işi var. Ondan sonra seçilmiş il başkanlarımızla konuşarak koordineli ve eş zamanlı şekilde ilerleyeceğiz" ifadelerini kullandı.
-
Misafir 5 gün önce Şikayet Etözgür özeli özel olarak detaylı belgeli kendi üzerinde ve yakın akraba ve arkadaş ve güvenilir dostlar üzerindeki menkul ve gayrimenkul detayına bir girilse yeni siyasi kurmak veya satinalmalarina ihtiyaç kalmayacak aynı detaylı ise Mansur da dahil olsun oda aradan çıksın ülke gündemi iyice bıktı bunlardan yeter yahu yüz yıldır bunlardan millet bıktıBeğen
-
mahmut 5 gün önce Şikayet EtAmblemı de Belli Rakı Beyaz PeynırBeğen Toplam 5 beğeni
-
Mayk 5 gün önce Şikayet EtPartinin ismi belli EKİM partisi EKrem İMamoğlu nun baş harfleriBeğen Toplam 5 beğeni
-
yorumumu yayınla 5 gün önce Şikayet EtBen ismini koyayım FP fırıldak partisiBeğen Toplam 3 beğeni
-
Eyüpce 5 gün önce Şikayet EtNe chp ne chp seçmeni senin umurunda değil özel, derdin parti martide değil.Tek derdin ekremi kurtarmak.Beğen Toplam 4 beğeni