Ünlü ateist Allah'ın varlığını kabul etti

Evrenin sırlarına kafa yordu. Önce Tanrı'ya gerek yok dedi(Allah'ı tenzih ederiz) ama sonra varlığını kabul etti. Hawking'in en son yaptığı açıklama herkesi çok ama çok şaşırttı.

Ünlü ateist Allah'ın varlığını kabul etti
Ünlü ateist Allah'ın varlığını kabul etti
GİRİŞ 22.01.2013 14:35 GÜNCELLEME 22.01.2013 14:35
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İngiliz bilimadamı Stephen Hawking şimdi yazıları sese dönüştüren bir bilgisayar yardımıyla konuşuyor.

Yıllardır Allah'ın varlığını inkar eden açıklamaları ile Ateistler arasında öne çıkan ünlü Fizikçi Stephen Hawking 70. yaşına girdiği şu günlerde herkesi şoke eden bir açıklama yaptı.

Kanal D Londra Temsilcisi Ayşegül Ekinci'nin röpörtaj yaptığı Hawking ilk kez Allah'ın varlığını kabul etti. Röpörtaj sırasında sorulan bir soruya Hawking'in çalışma ekibinin de şaşırdığı görüldü. Hawking Tanrı ile ilgili sorulan soruya "Evrenin oluşumu bilimin gerçekliğine dayanır. Ama bu hiçbir şekilde, Bilim Kuralları'nı koyan ve onları da yaratan bir Tanrı olmadığı anlamına gelmez..." cevabını verdi.

Hawking'in bu sözlerinin son yıllarda ortaya çıkan Evrim Teorisi'nin yanlış olduğunun kanıtlanması ve Kuran'da 1400 yıl önce bildirilen bilimsel konuların aynen bulunması ile doğrudan ilgisi olduğu değerlendirmesi yapılıyor.

Stephen Hawking'e daha önce Adnan Oktar ve ekibi tarafından Yaratılış Atlası ve Kuran Mucizeleri kitapları gönderilmişti. Bilindiği gibi Avrupa'ya sayıları yüzbinleri bulan Yaratılış Atlası kitapları gönderilmiş, bu kitaplar Avrupa Parlementosu'nda olaylı bir tartışma sonucu yasaklatılmak istenmişti.

 

 

 

 

SON YORUM HABER

YORUMLAR 11
  • geldim gidiyorum 7 yıl önce Şikayet Et
    BELİRTİYORUM , İslamın doğru olduğunu söylemiyor , yani bakın allah varmış demeyin sizi cahiller binlerce din var herhangi birisi doğru olabilir.
    Cevapla
  • yüksel pınar 11 yıl önce Şikayet Et
    hamza d ye cevap. adamı tabiiki sen hasta etmedin. ancak bir sakatlığın, bir kişiye niçin verildiğini sen nereden biliyorsun? senin söylediklerinin doğru olma ihtimali elbette var. hastalıklı düşünce şu: her başa gelen sakatlık yada kötü şeyi ceza gibi görmek, her sakatıda cezayı haketmiş bir suçlu görmek demektir. oysaki kime hangi derdi? niçin verdiğini ALLAH bilir. onun bildiği bu konuyu sanki kesin bilgiye sahipmiş gibi onun adını kullanarak. bence hastalıklı bir tavırdır.
    Cevapla
  • Selahattin ERTÜRK 11 yıl önce Şikayet Et
    sığ yorumlar yapmayalım. stephan hawking, albert einstein gibi bilim adamları neler düşünüyor nelerle uğraşıyorlar azıcık şöyle bir araştırın. onlar inansa da inanmasa da düşünce boyutlarını, araştırma sınırlarını zorlayan insanlardır. ben bize yeni düşünce boyutları açan bu bilim adamlarına saygı duyarım, ister inansınır ister inanmasın.
    Cevapla
  • Hamza D. 11 yıl önce Şikayet Et
    sen kendi hastalıklı düşünceni tedavi et... bu adami ben hasta etmedimki onu hasta eden tekerlekli sandalyeye mahkum eden yaratandır..bir halt yapmamış olmasına rağmen belli çevreler tarafından bilimin ilahı olarak lanse ediliyor süper zaka deha dahi olarak lanse edilen bu adamın bu hali bile bir hiç olduğunun delilidir ..niye bu ibretlik vakadan ders almaz ateistler ?..kara delikmiş zartmış zurtmuş bence kendisi bir kara deliktir..neyse ben derdimi anlatamadım sen anla...
    Cevapla
  • yüksel pınar 11 yıl önce Şikayet Et
    hamza d ye cevap. arkadaşım ağzından ne çıktığını biliyormusun? yazdığını bir kez daha oku eğer yaptığn hatayı anlamışsan buraya yaz. yok eğer anlamamışsan hastalıklı bir düşüncen var. dinimizi iyi bilen biriyle bu konuyu görüş ya da araştır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan İsrail'in kirli planını açıkladı! İşte siyonistlerin ABD içindeki gücü
10 ay boyunca dinlendi! İlk veriler analiz ediliyor