İstiklal Marşı'na hakarete tepki

Mehmet Akif Ersoy Kültür Derneği Başkanı Kazım Avcı, 'İstiklal Marşı'nın değiştirilerek öğrencilere soru olarak soran dershaneye tepki gösterdi: "Burada bir maksat olduğunu düşünüyorum ve bunu yapanları kınıyorum"

İstiklal Marşı'na hakarete tepki
İstiklal Marşı'na hakarete tepki
GİRİŞ 06.03.2006 15:43 GÜNCELLEME 06.03.2006 15:43
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Avcı, dernek merkezinde düzenlediği basın toplantısında, sorumluların, Türk Ceza Kanunu'nun 300. maddesinin 2. fıkrasına göre 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılabileceğini söyledi.


Dershane genel müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada özür dilenmemesine tepki gösteren Avcı, "Burada bir maksat olduğunu düşünüyorum ve bunu yapanları kınıyorum. Bu terbiyesizlik nedeniyle özür dilemelerini temenni ediyorum" dedi.


Kazım Avcı, hukukçularla görüşerek, sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunmayı düşündüklerini kaydetti.

YORUMLAR 9
  • ali OLGUN 16 yıl önce Şikayet Et
    mecburiyet. bu olay birazda içerde bulunan fedailerin arkalarında olmaları mecburiyetinin tezahürü olsa gerek . çünki ne oldu hani bizi kurtracaktınız ne zaman bu dediginiz devrimler diye sıkıntılı selamlar sinyaller geride kalanları zoluyor gibi .bu köylü vatandaşın masum fakat ferasetli kanaatlerindendir.
    Cevapla
  • haydar kutlu 16 yıl önce Şikayet Et
    ulkucu kardeslere. icinde ilhan selcuk\'un da bulundugu bir ceteyi savunmak size mi dustu. adamlar isterse ergenekon der isterse mekke, o adi koydu diye niye savunmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi. ulkeyi bir azinligin elinde cunta rejimi olarak yonetmek isteyen bu ceteyi savunmak degil topyekun ipligi pazara ciktigi icin sevinmek lazim. bunlar 1971 de de baas rejimi getirmek icin cetelerini isletmis ama turk ordusundaki milliyetci gucler bunlara firsat vermemisti. simdi bir hamle daha yapiyorlar. aha size iddianame
    Cevapla
  • MUSTAFA POYRAZ 16 yıl önce Şikayet Et
    HAZMEDİN ARTIK.. Ergenekon adını verirken hiç mi utanmadınız. İsmi veren AKP. Soruyu soran AKP\'li. Utanın bre namertler. Yakalanan bir tane ülkücü yok,ama bakanınız dahil kendinizi kurtarmak için olmadık taklalar atıyorsunuz. MHP size yeterince destek verdi. Ama amacınız üzüm yemek değildi öyle değil mi? Ergenekon adını ağzınıza almayın ayıp oluyor.
    Cevapla
  • Levent Kara 16 yıl önce Şikayet Et
    iddianame nerde. türkiyede ceteleri cökertmek güzelde,, iddianemesi olmayan bir operasyon herhalde bir ilk. herkese suclyan sonra icinde eli olmayandan özür dilemeyin.. rahmetli mehmet güle yaptiginiz iftira ergenekon olayinda ne hissediyorlar
    Cevapla
  • kaan can 16 yıl önce Şikayet Et
    ben star icin acılan dava icin yazıyorum. sayın karaali oglu yapmıs oldugunuz demokrasi mucadesi icin sizi tebrik ediyorum ve gruru duyuyorum malesef bir semdinli ile daha karsı karsıya kalam durumu gozukuyor ufukta bas savcı diger davalarla ilişkisi yok diyerek dar saha isi yapacagını ilan etti halbuki harndk olayı deliileri saklayan komutanın aynı zamanta rahip sontoreda ve ahmet taner kıslalı ile alakalı inceleme ekibinin basında olması veli kucukun arkadası olması oyle cok arastırılması ve acıklıga kausması gereken mesele varki ama malesef
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail ordusu Lübnan'a harekat başlattı! Hizbullah'ın kalesinde peş peşe patlamalar
İsrail'e sürpriz operasyon! İşgalci askerlere büyük darbe! Son dakika duyurdular...