Tunceli'de mayınlı saldırı: 3 yaralı

Tunceli -Erzincan karayolunun Marcik bölgesinde askeri aracın geçişi sırasında mayın patladı. Saldırıda 1'i ağır 3 asker yaralandı.

Tunceli'de mayınlı saldırı: 3 yaralı
Tunceli'de mayınlı saldırı: 3 yaralı
GİRİŞ 18.06.2007 15:45 GÜNCELLEME 18.06.2007 15:45
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 15.00 sıralarında Tunceli-Erzincan karayolunun 12. kilometresinde Marcik bölgesinde, askeri araçların geçişi sırasında teröristler tarafından menzilli silahlarla ateş açıldı.
ilk belirlemelere göre 4 askerimiz yaralı


Örgüt üyeleri önce aracın geçişi sırasında yola döşedikleri mayını uzaktan kumandayla patlattı. Ardından otomatik silahlarla ateş açtı.
 
Saldırıda 1'i ağır, 3 asker yaralandı. Bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.
 
Bölgede hareketlilik sadece Tunceli ile sınırlı değil. Siirt ve Şırnak'ta güvenlik güçleriyle teröristler arasında çatışma çıktı. Her iki çatışmada 4 PKK'lı öldürüldü.

YORUMLAR 16
  • dogukan atılgan 17 yıl önce Şikayet Et
    bazılarında birde. bazıları ak partiye saldırmak için fırsat koluyor yav kardeşim bu askerleri başbakanmı eğitiyor bu terör 20 yıldır var o zaman niye konuşmuyordunuz bu adamlara saldırmak için fıırsat arıyorsunuz buradan size oy yok yani nasıl şehitler üzerinden siyaset yaparım nasıl oy toplarımın hesabını bırakın be kardeşim artık yıllardır aynı dalavere
    Cevapla
  • tuncgibisaglam 17 yıl önce Şikayet Et
    Haber Doğrulama. Haber doğru fakat yer olarak kent merkezi değil kırsalıdır. İnönü mahallesi kentin 5 kmlik kırsal alanına kayan bir mahalledir. Düzeltilirse uygun olur. Ayrıca 1 ağır 4 asker yaralı olmakla beraber, yaralı asker kurşunu kasığından almıştır Kan arayışı devam etmektedir. Geçmiş olsun Kolay gelsin.
    Cevapla
  • bulent GOKBEY 17 yıl önce Şikayet Et
    DARBECİ ASKER ZİHNİYETİ. Bu ülkede tererün bitmesini TSK istemiyorki. Bunlar anca darbe yapmayı bilir. Olan garibanın çocuklarına olur. Saygılar
    Cevapla
  • KAVKAZER 17 yıl önce Şikayet Et
    ERDOĞAN UYUMAYA DEVAM ET...22 TEMMUZDA UYKUDAN UYANDIRIRIZ KOLTUĞUNU ELİNDEN ALMAK İÇİN... erdoğan senin SAYIN BARZANİ HAZRETLERİNDEN VE SAYIN APO hazretlerinden ne haber?
    Cevapla
  • marilyn manson 17 yıl önce Şikayet Et
    kurban olduğum resul allah (c.c) korumuş. allahtan yaralı asker abilerime,acil şifalar diliyorum. umarım bunlarında üstesinden gelip bi şehit vermiyceğiz artık. ve pkk sevinmiycek artık. çünki yüzlerce anaların babaların bacıların çiğerlerine ve ocaklarına ateş düşürdüler. resul allah(c.c) pkk lıların belasını verir inşallah amin. allah tüm, türk,milliyetçi,vatan sever kürt,dindar,ve atatürkçü kardeşlerimizin yanında olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran'dan gövde gösterisi: Ele geçirilen ABD İHA'larını sergilediler!
İsrail, Gazze'de mülteci kampını vurdu: Onlar şehit ve yaralı var