Bingöl'de PKK ile çatışma: 1 şehit

Bingöl'ün Genç İlçesi yakınlarında terörristlerle girilen çatışmada Komando Er Emrah Göçer şehit oldu. Göçer'in Hatay doğumlu olduğu öğrenildi.

Bingöl'de PKK ile çatışma: 1 şehit
Bingöl'de PKK ile çatışma: 1 şehit
GİRİŞ 13.07.2007 10:15 GÜNCELLEME 13.07.2007 10:15
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Bingöl'ün Genç ilçesinde dün gece saat 22.00 sıralarında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada Jandarma Komando Er Emrah Göçer şehit oldu.

Şehit er, Bingöl 49. Motorlu Mekanize Piyade Tugayı'ndaki törenin ardından memleketi Hatay'ın Altınözü ilçesine gönderilecek.

ERZİNCAN'DA HAİN TUZAK: 1 ŞEHİT


Erzincan'ın Kemah ilçesi Dereköyü yakınlarında yaya olarak devriye görevi yaparken mayına basan 1 asker şehit oldu, yanındaki 1 asker de yaralandı.

Edinilen bilgiye söre, saat 21.20 sıralarında meydana gelen olayda, Erzincan Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Erzincan'a 38 kilometre uzaklıkta bulunan Dereköy yakınlarındaki Dereşoran mevkiinde devriye görevi yapan bir asker, terör örgütü PKK tarafından yola döşenen mayına bastı. Mayının patlaması sonucu 2 er yaralandı.

Hastaneye götürülen askerlerden biri yolda şehit oldu, diğer asker ise Erzincan Askeri Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Erzincan Valisi Ali Güngör, hain saldırının ardından Erzincan Askeri Hastanesi'ne gelerek olay hakkında bilgi aldı. Basın mensuplarına açıklama yapan Vali Güngör, Jandarma ekiplerinin yaya olarak devriye görevi yaptığı esnada, terör örgütü mensupları tarafından yola döşenen mayının patladığını; patlamanın ardından 1 askerin şehit olduğunu, 1 askerin de yaralandığını; yaralı askerin sağlık durumunu iyi olduğunu söyledi.
Şehit ve yaralanan askerlerin isimleri ve memleketleri açıklanmazken, şehit jandarma erin cuma günü Erzincan Askeri Hastanesi'nde yapılacak törenin ardından memleketine gönderileceğini bildirildi.

YORUMLAR 20
  • mustafa kaya 17 yıl önce Şikayet Et
    onlar gerilla değil Çapulcu.... Baranyaman dostum burada terör örgütüne duyduğun sempatini kardeşlik dostluk barış şeklinde kılıflandırarak açıklıyorsun. o gerilla dediğin çapulcu adamlar, devletin bütünlüğüne kasteden ne idüğü belirsiz kefereler tarihte hiçbir zaman kardeşimiz olmadı ve olmayacaktır da... adam gibi evinde oturup devlet aleyhine çalışmayanlara bi sözümüz yok. kardeşlik dediğin dağa çıkıp 20 yaşındaki fidanlarımıza kahpece pusu ve tuzaklar kurmakla olmuyor. şehitlerimizin hesabı elbette sorulacaktır bundan şüphemiz yok...
    Cevapla
  • Ferit Kaya 17 yıl önce Şikayet Et
    Son sözüm oldu VATAN. Vatan içindi dökülen kanlar yere ...karşı cephede mehmetçikler yerlerde Tokatlı,Yozgatlı düşmüş kalmışlar üst üste Allahım sen onlarında gazasını mübarek eyle Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne Doğduğum anı bilmem ama anam Ölürken son sözüm oldu VATAN Helaldir ona bu uğurda verilen her can Ana ağlamaysın oğlun oldu şehit OSMAN VATAN SAĞOLSUN
    Cevapla
  • Baranyaman 17 yıl önce Şikayet Et
    Halkların Kardeşliği kazansın. Ya ben hiç kimseyi anlayamıyorum Arkadaşlar Allah için birisi demyior bu savaş neden bitmiyor neden bu kadar insan ölüyor olan analara oluyor anaların yüregi yanıyor ölen askerde bizim kardeşimiz ölen gerillada bizim kardeşimiz oraya gidenler unutmayınki bizim gibi insan ve burda bizlerin içinden giden insanlardır tek taraflı düşünmeyin burda kazananlar her zamanki rantçılardır bunları kazananlar vatanseverim diye geçinenlerdir. lütfen arkadaşalar insanlık kazansın emek kazansın BARIŞ KAZANSIN
    Cevapla
  • roar ates 17 yıl önce Şikayet Et
    . burada savas cıgırtkanlıgı yapacagımıza acaba neden durup düsünmüyoruz insanlar ölmeden bu savas nasıl biter diye..
    Cevapla
  • MUSTAFA AKKUŞ 17 yıl önce Şikayet Et
    AKP. konu cumhurbaşkanlığı seçimleri olunca mangalda kül bırakmayan akp neden pkk yı eleştiren bir kaç söz bile söylemiyor mitinglerinde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hayati Sır: İstanbul ikinci kez fethedilecek... Elektromanyetik saldırılara dikkat edin!
'3. Bağcılar Kitap Fuarı' kitapseverleri bekliyor