Şırnak'ta çatışma: 2 asker şehit

Şırnak'ta terör örgütü PKK üyeleri ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 1 piyade kıdemli üstçavuş ile 1 piyade er şehit oldu. Şehit askerlerin isimleri şöyle:

Şırnak'ta çatışma: 2 asker şehit
Şırnak'ta çatışma: 2 asker şehit
GİRİŞ 17.07.2007 10:12 GÜNCELLEME 17.07.2007 10:12
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Şırnak'ta terör örgütü PKK üyeleri ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 1 piyade kıdemli üstçavuş ile 1 piyade er şehit oldu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, dün Bestler Dereler bölgesinde, güvenlik güçlerince icra edilen operasyonlar sırasında bir grup terör örgütü PKK mensubu ile karşılaşıldığı belirtildi.

Güvenlik güçlerinin "teslim ol" çağrısına teröristlerce ateşle karşılık verilmesi sonucu çıkan çatışmada, Piyade Kıdemli Üstçavuş Ahmet Tündü ve Piyade Er Murat Tuzsuz'un şehit olduğu kaydedildi.Operasyonların sürdürüldüğü bildirildi.

YORUMLAR 28
  • kazım kafkas 17 yıl önce Şikayet Et
    YÜREĞİMİZ YANDI. Cenabı ALLAH şehitlerimize rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin ve kendine Ne Mutlu Türküm diyen herkesin başı soğolsun bazı yorumcular orduyu eleştirme gafletinde bulunuyorlar uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş askerliğini tuncelide yapmış biri olarak ben bu terör illetini 1994 te çok yakından gördüm ve yaşadım şehit olan askerlerimiz büyük ihtimalle uzaktan uzun namlulu rus yapımı kanas silahlarıyla ilk ateş esnasında vurulmuştur.onuniçin arkadaşlar bilginiz olmayan konularda lütfen yorum yapmayın
    Cevapla
  • zehra deniz 17 yıl önce Şikayet Et
    yeterrrr. Hergün şehit haberleri duyuyoruz,ne oluyor ya.Artık birşeyler yapılsın ne olur!! Şehitlerimize ALLAH TAN RAHMET,AİLELERİNEDE SABIR DİLİYORUM.
    Cevapla
  • Ömer Koçak 17 yıl önce Şikayet Et
    Rahmet!. Allah rahmet eylesin. mekanları cennet olsun. bakıyorum da mhp liler e gün doğmuş. hemen saldırmaya başlamışlar. saldırın bakalım. 5 gününüz kaldı. 5 gün sonra Allah ın izniyle sesiniz kesilecek. defolup gideceksiniz bu memleketin gündeminden. bakın Mahir Kaynak ne diyor;\"22 Temmuz dan sonra terör olayları bıçak gibi kesilecektir. mevcut durum derin güçlerin ortaya koyduğu bir oyundur.\" bre mhp liler, şehit kanı istismarından vazgeçin. bıktık sizden artık!
    Cevapla
  • mustafa 17 yıl önce Şikayet Et
    Şehit yakınlarına Allah Sabır versin(AMİN). arkadaşım siyasi slogana dönüştürüp alçalma(ama geç kaldık tabi sen alçalmışsın bile)
    Cevapla
  • murat mehter 17 yıl önce Şikayet Et
    Amedli!. Yinemi Teslim Ol Çağrısına Silah İle Karşılık Vernişler vağ vağ vağ... milleti böyle uyutmaya devam etsinler bakalım nereye kadar. millette kek tabi hemen kanıyor özellikle türk milleti açın artık gözlerinizi bu savaşın kimseye yarari yok.bi sorun vardır ortada kürt sorunu dikkate alınmadığı sürece böyle ölümler gelecek yazik oluyor çok yazık..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Almanya Başbakanı Scholz'un görüşmesi başladı
Ramallah'ta İsrailli teröristlere aracıyla saldıran Filistinli şehit oldu