Çukurca'da mayınlı saldırı: 2 şehit

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK militanları tarafından yola döşenen mayın patladı. Patlamada 2 asker şehit olurken, 6 asker de yaralandı.

Çukurca'da mayınlı saldırı: 2 şehit
Çukurca'da mayınlı saldırı: 2 şehit
GİRİŞ 18.07.2007 09:37 GÜNCELLEME 18.07.2007 09:37
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK üyeleri tarafından yola döşenen mayının, askeri aracın geçişi sırasında patlaması sonucu 2 asker şehit oldu, 6 asker yaralandı.

Terör örgütü üyeleri tarafından Köprülü ile Çığılı köyleri arasındaki yola önceden döşenen mayın, nöbet dönüşü bir grup askeri taşıyan aracın geçişi sırasında patladı.

Patlamada, 2 asker şehit olurken, 6 asker yaralandı. Yaralılar, helikopterle Hakkari'ye getirilerek, askeri hastanede tedavi altına alındı.

Patlamanın ardından bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

YORUMLAR 46
  • suleyman d 17 yıl önce Şikayet Et
    ne iş editör? yorumlar yine güme gidiyor ! Akp nin işine yarayan haber olsa takviye editör bile kullanırsınız değil mi?. sizin bu sansürcülüğünüzden ve yazılan muhalif yorumların gözünüzden kaçanlarının dahi çoğunluğa döğru gitmesinden anlaşılıyor ki Artık demir alma zamanı geldi bu limandan ! Gemiler de hazır. Bakarsın 23 temmuzda Ver elini ABD ! EDİTÖR’ÜN NOTU: Lütfen bakınız Haber7 yorumları için genel bir ikaz http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=177965 selamlar…
    Cevapla
  • suleyman d 17 yıl önce Şikayet Et
    Terörle mücadeleden, VATAN SAVUNMASINDAN kaçarken bir de teröre en ağır darbe vuranlara iftira atanların tutarsız gerekçeleri -2. Başbakan Terörün zirve yaptığı dönemde ülkemde 5000, dışarıda 500 terörist var deme gafletine düşüyor ! G.kurmay ise aynı hafta Kuzey Irak da 3100 teröristin bulunduğunu açıklıyor 25 kere operasyon yapıldı da ne oldu türü çıkışlar yapılıyor KASIM 92 G.Kurmay Bşk. açıklamasına göre K. Irak\'ta operasyonlarında yaklaşık 4500 PKK militanına zayiat verdirildiği bunlardan %40\'inin öldürüldüğü hiç konuşulmuyor Niyeti Milletçe malum olan benzer saçma iddialarını açıklamaya devam edeceğiz
    Cevapla
  • suleyman d 17 yıl önce Şikayet Et
    Terörle mücadeleden, VATAN SAVUNMASINDAN kaçarken bir de teröre en ağır darbe vuranlara iftira atanların tutarsız gerekçeleri -1. Türkiye K.Irak’a girerse orada terörist filan bulamaz hepsi dağıldılar Türkiye K.Irak’a girerse çok zayiat verir Birbiriyle çelişen bu iddiaları STV de bilmem hangi haber ajansının başındaki adam söylüyor Tabii orada toplanmış iktidar yağcılarının hiçbirisi ya arkadaş,madem kimse kalmadı o zaman bize bu zayiatı kim verdirecek demiyor Daha çok dincilik postuna bürünmüş Kürt milliyetçilerinden oluşan bu güruh Buna benzer saçma sapan iddialarını utanmadan Millete yutturmak istiyorlar !
    Cevapla
  • UGUR KAN 17 yıl önce Şikayet Et
    çözüm 2. su noktada gerçek sudur Türk kürt kardeşliği diye bir sey yoktur siz sadece su sorumu cevap verin ama dürüstçe bu ulkeye yabancı bir devlet (amerika) saldırsa kürtler kimin tarafını tutar?? cevap size gerçeği söyler..
    Cevapla
  • naz ezel 17 yıl önce Şikayet Et
    derin meseleler. bazıları hemen gaza gelmiş hükümete çatmış ancak gözleri açın.ben bu son hafta yine şehitlerin geleceğinden emindim ve pazartesi günü hemen başladı. maalesef bir bile değil ikişer ikişer geliyor şwhitlerimiz.neden diye kimse durup düşünmüyor.birden azan terör daha sonra bıçak gibi kesildi ve son hafta tekrar başladı neden? mhp-chp kolasiyonunu garantilemek ve akp den son birkaç günde oy tırpanlamak için olabilir mi ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
FETÖ'yü karıştıran itiraflar! Elebaşı Gülen'den 'şoke edici' çıkış: Sinirli bir şekilde...
İran'dan gövde gösterisi: Ele geçirilen ABD İHA'larını sergilediler!