Eşi ve 6 çocuğunu öldürüp kayboldu

Trabzon'un Sürmene ilçesinde cinnet geçiren baba, eşi ve yaşları 3 ile 18 arasında değişen 6 çocuğunu silahla vurarak, öldürdü. Polis, firardaki çılıgın babayı arıyor.

Eşi ve 6 çocuğunu öldürüp kayboldu
Eşi ve 6 çocuğunu öldürüp kayboldu
GİRİŞ 08.01.2008 00:17 GÜNCELLEME 08.01.2008 00:17
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Trabzon'un Sürmene ilçesinde cinnet geçiren Hasan D. isimli şahıs, eşi ve 6 çocuğunu silahla vurarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay, Trabzon'un Sürmene ilçesin, Soğuksu Mahallesi'nde dün saat 22.00 sıralarında meydana geldi.

Hasan D. (42) isimli şahıs, cinnet geçirerek eşi ve yaşları 3 ile 18 arasında değişen 6 çocuğunu silahla vurarak, öldürdü.

Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen inşaat işçisi Hasan D., evde eşi Hashatun D. ile girdiği tartışma sonrası cinnet geçirerek, ailesine kurşun yağdırdı. Eşi Hashatun, oğulları Emrullah, Coşkun ve kendisiyle aynı ismi taşıyan Hasan ile kızları Melek, Havva ve Nurten'i silahla vurarak öldürdü.

Hasan D., olayın ardından firar ederken, yaklaşık 1 yıl önce adam yaralamak suçundan bir süre önce cezaevinde yattığı öğrenildi.

Bu arada Trabzon Valisi Nuri Okutan ile Emniyet Müdürü Feridun Boz, yaşanan aile katliamının ardından olay yerine gelerek, yetkililerden bilgi aldı. Vali Okutan, zanlı Hasan D.'nin psikolojik sorunları olduğunu ve zaman zaman eşiyle tartıştığını belirterek, zanlının eşi ve 6 çocuğunu silahla vurarak öldürdüğünü söyledi.

Öte yandan Hasan D. ile eşi arasında şiddetli geçimsizlik bulunduğu ve Hashatun D.'nin yaşanan bir tartışma sonrası evi terk ederek, 4 gün önce geri döndüğü öğrenildi.

Hashatun D.'nin ayrıca bir süre önce de karakola giderek, eşi hakkında şikayette bulunulduğu belirtildi. Bazı görgü tanıkları, akşam saatlerinde yaşanan olayın ardından polisi arayarak, evden silah sesi geldiğini bildirdiklerini ifade ederek, bir şahsın elinde silahla evden çıkarak, kaçtığını dile getirdi.

Polis, eşi ve çocuklarını öldüren şahsı yakalanmak için çalışma başlatırken, olayla ilgili inceleme sürüyor.

YORUMLAR 17
  • HÜSEYİN KARADAĞ 16 yıl önce Şikayet Et
    sedat konak. bu haberin abd akp ile ne alakası var.laf olsun diye yorum yazıyorsunuz.senin partinin devleti yönettiği dönemde herşey güllük gülistanlıktı galiba.
    Cevapla
  • MEHMET FİDANCAN 16 yıl önce Şikayet Et
    vah vah. Allah kimsenin başına getirmesin
    Cevapla
  • umut can 16 yıl önce Şikayet Et
    daha çok görülece 3. şuan hepiniz mutlaka görmüşüzdür.anne kızından bir bardak su istediğini düşünün banane ya kendin al.dışarı çıkacak.artık ben çocuk değilim.ve azarlamalar artıyor. arkadaşlarının ortamı ona daha sevimli.böylece daha önemli olan aile kavramı zayıflıyor.kredi kartı borçları,iflaslar vb.eskiden kişi intahar ederdi.şimdi yanındakileride götürüyor.birine tokat at gelir seni silahla vurur.çocuğuna ALLAH ını öğret.yoksa yaşlanınca ayşegül hanımın proramında evladım bana bakmadı dersin.ne ekersen onu biçersinağlama
    Cevapla
  • umut can 16 yıl önce Şikayet Et
    daha çok görülecek 2. kişi ailesinden küçük sebeblere dayanarak ailesinden nefret ediyor.inanın türkiyede birçok genç ailesinden nefret ediyor. yoksulluk devreye girince aile içinde sevgi azalıyor.kavga hep sıkıntı.kişi bunalımdan bir anda göğsundeki sıkıntıyla patlıyor.ve o an kontrol onda değildir.kişi ya çocuğunu yakar,ya kurşuna dizer vb.düşünün hiç kimse çocuğunu yakabilirmi.ALLAH göstermesin.bunlardan kurtulmanın en güzel cevabı kişinin dinine sarılması.sabırla ALLAH a sığınmasıdır.devir zor bir devir.
    Cevapla
  • umut can 16 yıl önce Şikayet Et
    daha çok görülecek 1. bizmi milletimiz dinine,ilmine ve kültürüne sahip çıkmazsa olacak olanın sonucu bu.inanın daha çok görülecek bu vakalar.ilimden ve kültüründen uzaksan görünen düşmanına yenilirsin.dininden uzaksan hem görünürden hemde görünmeze yenilirsin. nasılmı başlıyor bu illet.insanın göğüs kafesine bir baskı oluyor.bir gaygı tasa gibi.en olmadık psikolojik zayıf düştüğün zamanda sana geçmişteki ve sanal olarak gelecekteki aslı olmayan sıkıntıyı veriyor.örneğin kişiyi ailem beni anlamıyor vb. nedenlerle ailesinden....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da Hamas üyeleriyle ne görüşüldü? Bakan Fidan'dan açıklama
'3. Bağcılar Kitap Fuarı' kitapseverleri bekliyor