Canlı yayında 'Sen şarkıcı olmasan da olur' dedi
Ünlü oyuncu Kadir Çöpdemir'in sunduğu ' Maksat Muhabbet' programında canlı yayın skandalı yaşandı. Propgrama telefonla katılan bir bayan şarkıcı Hande Subaşı'nı, 'Sen şarkıcı olmasan da' olur deyince ortalık karıştı.

Atv ekranlarında yayınlanan 'Maksat Muhabbet' programına konuk olan Hande Subaşı ve programa telefonla katılan bir izleyici arasında yaşanan diyalog Subaşı'nı bir hayli zora soktu.
Ünlü oyuncu Kadir Çöpdemir'in sunduğu ' Maksat Muhabbet' programına konuk olan Hande Subaşı, canlı yayında çok zor anlar yaşatan olayda sunucu kadir Çöpdemir de nasibini aldı.
Programa telefonla katılan Ayla Taşlıdere isimli bir bayan izleyici genç oyuncuya sinirli bir şekilde 'Sevgili kızım sesin iyi ,çok iyi olmasa da fena değil. Herkes seni pohpohladı ama ondan sonra sesin soluğun çıkmadı.Herkes zaten şarkıcı diye etrafta dolaşıyor. Sen şarkıcı olamsan da olur' dedi.
Bu sözler üzerine sütüdyodaki herkes şoke olurken, durumu kurtarmak için araya girmek isteyen Kadir Çöpdemir de bayandan da nasibini aldı. Çöpdemir ' Herkes bir çorba kaynatma derdinde ' deyince, telefon konuğu cevabı yapıştırdı : Biz taş mı kaynatıyoruz!