İstanbul'da köpeklere vahşet/Video
İstanbul'da hayvanseverler tarafından düzenli olarak yemekleri verilen ve kontrolleri yapılan sokak köpekleri, ormanlık alanda domuz kurşunu ile öldürüldü. İşte o görüntüler:

Pendik'te, hayvanseveler tarafından yiyecek verildikten sonra, ormanlık bölgeye bırakılan 8 sokak köpeği kimliği belirsiz kişiler tarafından domuz kurşunları ile vurularak öldürüldü. Hayvanseverler vahşete tepki
gösterdi. Jandarma ekipleri, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.
Edinilen bilgiye göre; 16 sokak köpeği Tuzla Rehabilitasyon Merkezi gönüllüleri tarafından beslendikten sonra Pendik Ballıca Köyü'ndeki ormanlık alana bırakıldı. Bir gün sonra öğlen saatlerinde ormanlık alana bıraktıkları köpekleri kontrol için gelen hayvanseverler, domuz kurşunları ile vurularak öldürülmüş 8 köpeğin ölüsü ile karşılaştı. Karşılaştıkları vahşet karşında hemen Jandarma'ya haber veren hayvanseverler, yaşanan olaya tepki gösterdi. Hayvanseverler ormanlık alanda yatan ölü köpekleri tek tek inceleyerek, aşılı olduklarını belirten damgaları gösterdi. Ölen köpeklerin hemen yanlarında domuz kurşunlarına ait boş fişekler bulunurken, bazı köpeklerin vücutlarında kurşun yarasının açtığı yaralar da kameralara yansıdı.
Vahşete tepki gösteren hayvanseverler ise köpekleri öldürenlerin bir an önce bulunmasını istedi. Haftada üç gün gelerek köpekleri beslediklerini anlatan Tuzla Rehabilitasyon Merkezi gönüllüsü Güler Duzman, 'Haftada üç gün geliyoruz.16 köpeğimizden 5tanesi 10 gündür zaten yoktu ancak bugün öğle saatlerinde geldiğimizde her zaman otomobillerimizin sesini duyup yola çıkan çocuklarımızdan hiç biri ortalıkta görünmüyordu. Bunun üzerine arkadaşlar ile birlikte yaptığımız çevrede kısa bir inceleme yaptık.Yem bıraktığımız alanın hemen yakınında üç köpeğimizin ve karşı tarafta ayrı ayrı noktalarda 5 köpeğimizin daha ölüsünü bulduk.Ormanın hemen az içerisinde yerde çok sayıda boş fişek kutuları vardı.Birileri burada köpek avı yapmış ,hepsi ayrı ayrı yerlerde yıkılıp kalmışlar,diğer köpekleri de bulmak için yarın arama başlatacağız onların hayatından umudumuz kestik.'dedi.
İŞTE KÖPEKLER YAPILAN VAHŞET
-
ercan bilgili 17 yıl önce Şikayet Etyazıklar olsun. çok üzüldüm ya.bazı insanların malesef hiç acıma duygusu kalmamış.yazık günah ya.o hayvanların ne suçu vardı.onlarda bir can sonuçta.herhalde bu insanlar günah işlediklerininde farkında değiller.artık hayvan öldürenlerede ceza verilmesi lazım.Beğen
-
Dilâra Çamlıbel 17 yıl önce Şikayet EtVar ya böyle haberleri görünce bu işi yapanları bulup tek tek parçalamak geliyor içimden!!! Nasıl bir insan! nasıl bir vicdan böyle bir şeyi yapabilir hayvancıklara ya! . Üç beş hayvanı sığdıramadılar gitti koskoca dünyaya! Belediyeler adam olsa ve bu halk insanlıktan nasibini almış olsa değil köpekleri öldürmek, yoldaki otu bile ezmezlerdi ama nerdeeeee!! Gücü yeten yetene, ve kendini savunmaktan, acısını anlatmaktan aciz hayvancıklara vuran vurana! Bekleyin onların da haklarını alacakları gün gelecek!Allah\'ın iltifat buyurup yarattığı bu masumları bu şekilde katletme hakkını size kimsenin vermediğini ve bu yaptıklarınızın cezasını en ağır şekilde ödeyeceğinizi göreceksinizBeğen