Lokmacı'da kapılar yeniden açıldı

Sabah saatlerinde 45 yıl sonra açılan Lokmacı Kapısı'nın akşam saatlerinde karşılıklı olarak kapatıldığı haberi geldi. Ardında BM'nin araya girmesiyle tekrar açıldı.

Lokmacı'da kapılar yeniden açıldı
Lokmacı'da kapılar yeniden açıldı
GİRİŞ 03.04.2008 23:26 GÜNCELLEME 03.04.2008 23:26
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kıbrıs Rum yönetiminin, saat 21.00'de tek yanlı olarak kapattığı Lokmacı Kapısı, saat 23.00 sıralarında yeniden geçişlere açıldı.

Rumlar'ın, Lefkoşa'daki Lokmacı Kapısı'nı tek taraflı geçişlere kapatmasının ardından BM Barış Gücü (UNFICYP) yetkilileri iki taraf arasında temaslarda bulundu.

Yapılan temasların ardından Lokmacı Kapısı, 3 saat sonra yeniden karşılıklı yaya geçişine açıldı.

Kıbrıs Rum yönetiminin, bugün karşılıklı yaya geçişine açılan Lefkoşa'daki Lokmacı Kapısı'nı, saat 21.00 dolaylarında tek yanlı olarak geçişlere kapatmasından sonra, Türk polisi de bir süre sonra geçişleri durdurmuştu.

YORUMLAR 4
  • yukselkoyuncuoglu 17 yıl önce Şikayet Et
    AKŞAM OLDUMU KAPI KAPANIR. Normal bişey sabah besmeleyle açarlar.dükkan gb yani
    Cevapla
  • TÜRK OĞLU 17 yıl önce Şikayet Et
    kapı işte. belki kapı otomatik kapıdır kendi kapanıp kendi açılıyordur kapı işte
    Cevapla
  • vatandaş37 17 yıl önce Şikayet Et
    . Madem ki kapatacaktınız bunca şaşaalı törene ne gerek vardı?kapanacak kapı için de tören yapılmaz ki!!!
    Cevapla
  • ezra kohen 17 yıl önce Şikayet Et
    garip millet. bu rumlardan da chp liler gibi ya herşeyden nem kapıyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Aslan gol olup yağdı! Galatasaray şampiyon gibi
İsrail tetikte bekliyor: Hindistan- Pakistan gerilimini tırmandıran hamleyi yaptı