Başbakan Erdoğan 4 gün yok!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün ilk olarak Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile birlikte İstanbul'dan Fas'a hareket edecek.

Başbakan Erdoğan 4 gün yok!
Başbakan Erdoğan 4 gün yok!
GİRİŞ 03.06.2013 06:57 GÜNCELLEME 03.06.2013 07:45
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Erdoğan, bu ülkedeki temaslarının ardından Kuzey Afrika seferinin ikinci durağı olan Tunus'a geçecek. Başbakan'ın üç ülkeyi kapsayan seyahatinin son durağı ise Cezayir olacak. Erdoğan, ziyaretleri çerçevesinde devlet ve hükümet başkanlarıyla görüşecek. Türkiye-Tunus Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyinin ilk toplantısına katılacak. Ziyaretler sırasında üç ülkede de iş forumu düzenlenecek. Erdoğan'ın temasları sırasında üç ülkeyle siyasi, ekonomik ve kültürel ilişkilerin yanı sıra bölgesel ve uluslararası gelişmeler de ele alınacak.  Erdoğan, Türkiye'ye perşembe gecesi dönecek.

YORUMLAR 8
  • macerayisevenadam 11 yıl önce Şikayet Et
    .... bu ne acele böyle
    Cevapla
  • benazir kandemir muhcu 11 yıl önce Şikayet Et
    neyse iyi ki gidiyorsun . inşallah sen dönene kadar ortalık yatışmış olur onların derdi taksimle değil seninle burada olsan her sözünü farklı yönlere çekeceklerdi.
    Cevapla
  • ertan tan 11 yıl önce Şikayet Et
    Hayrola nereye böyle aceleyle?. Siz yokken bizim gibi çapulcuların kalbi nasıl dayanır bu firaka? Bunu hiç düşündünüz mü Sn Başbakanım?
    Cevapla
  • RECEP KOCAMAN 11 yıl önce Şikayet Et
    GÜLE GÜLE BAŞBAKANIM.... Demokrasiyle başa gelemeyeceğini anlayanlar saçma sapan yöntemlerle ülkeyi karıştırdıklarını sanıyorlar, hiçbirşeyin karıştığı yok daha aksine Başbakana olan güven daha da arttı bence bunları gördükçe çevreciler 18 milyon tl zarara yol açıyor kamu mallarına zarar veriyor hesapta çevreci bunlar CHP nin aşılarından başka bişey değildir, sen bildiğine devam et Başbakanım bu millet arkanda sizinle....
    Cevapla
  • Metin Temur 11 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKIYE MI? YOKSA SIZIN GIBI DÜSÜNENLERMI ? RAHAT EDECEK. Bir defa sunu iyi tesbit edebilmek lazim ki, Kendi GÖNÜL dünyasinda BARIS olmayan HUZURU bulamayan HAK ve HAKIKATI anlamayan ,ÖLCÜ ve TARTIYI bilmeyen VARLIKLAR... NE BU HAYATTA ve nede AHIRET HAYATINDA HIC BIR ZAMAN HUZUR ve MUTLULUK gercek MANADA bulamayacaklardir. BU veya bu gibi düsünceye YAZIKLAR olsun.... DARBELER TÜRKIYESINI COK ÖZLEYEN SIZLER, ÖNCE IC DÜNYANIZDAKI DARBELERDEN KURTULMAYA GAYRET EDINIZ... ICTE HUZUR OLMADAN ,DISTA HUZUR ARAMAK VE BULMAK COK ZORDUR. SIZE SUNU KESINLIKLE SÖYLEYEBILIRIM. BU INSANLARIN YÖNETIMINDEN RAHATSIZ OLANLAR,GERCEK MANADA HUZURU ISTEMEYENLERDIR. ONLARINDA RENKLERI ZATEN BELLIDIR..........................!!!!!!!!!!!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de deprem! Parti'nin iki numarası istifa etti
En ucuz iPhone 16'nın satıldığı ülke açıklandı! Türkiye kaçıncı sırada?