Başbakanlık binası bitti bitiyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, inşa edilmekte olan Yeni Başbakanlık Binası'nın bitirilip açılacağını yerel basınla yaptğı toplantıda söylemişti.

Başbakanlık binası bitti bitiyor
Başbakanlık binası bitti bitiyor
GİRİŞ 09.05.2014 14:20 GÜNCELLEME 09.05.2014 16:30
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ankara Barosu, inşaat durdurma kararı olmasına rağmen devam ettiği için AYM'ye başvuruda bulunmuştu. Tartışmalara konu olan Başbakanlık binasının bugün paylaşılan bir karede hemen hemen bittiği görüldü. 

BAŞKANLIK SARAYI

Yeni Başbakanlık binası, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde tartışmaları devam eden "Başkanlık" konusundan dolayı "Erdoğan'ın Başkanlık Sarayı" adıyla anılıyor. 

YORUMLAR 10
  • Ali demirlek 10 yıl önce Şikayet Et
    ............ Biz bu uzun adamı 2002 de gönül saraylarımızın baş köşesine oturttuk . Bu saraylar ne ki.......
    Cevapla
  • kadir tartar 10 yıl önce Şikayet Et
    yakışırrrr. bide başkanlık sistemi gelirse bu güzel binada tek bir liderimiz bizi yönetir.erkler ayrılığıda neymiş her kafadan ses çıkıyor üç karpuzu bir koltuğa sığdırmaya çalışmak akılsızlıktır.binanın bahçeside çok geniş ve güzel chp tayfasınıda bahçe işlerine verir=))
    Cevapla
  • Murat Diniz 10 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli Ecevit zamanında. kafasına yazarkasayı yiyordu. Başbakanlık binası kızılayın ortasında bildiğin yol geçen hanı. Geçmş yıllarda yakınlarında 1 kamyon bomba bulunmuştu. Yabancı/Yerli düşmanlar istihbaratlar bu konumu çok iyi kullanıyorlar. Şu andaki başbakanlık denen yerden inanın ilkokul bile olmaz.
    Cevapla
  • Devlet-i Ali Osman 10 yıl önce Şikayet Et
    mimari yapısı türk aslına dönmüş. şu andaki mevcut devlet binaları da zamanında komünizmden etkilenilerek yapılmış sovyet binalarıdır.acilen aslımıza ait binaların yapılması gerek.bakın avrupa ülkelerindeki binalara mesela almanyadaki???özünü koruyor adamlar
    Cevapla
  • Murat Kara 10 yıl önce Şikayet Et
    Çatlayın!. Orta yerinizden çatlayın TÜRKİYE düşmanları! Yol yapılır karşısınız, Baraj yapılır karşısınız, Boğaza 3. köprü yapılır karşısınız, Kanal İstanbul'a karşısınız, 3. Havalimanına karşısınız, Nükleer santrala karşısınız, Termik santrale karşısınız........vs. vs. Karşı olmadığınız ne var acaba? Haaa geçenlerde okudum; Rüzgar santralına da karşı çıkmış bir aklıevvel! Sizin gibi vatandaş varken düşmana gerek var mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu’nun konuşmasının ardından peş peşe patlama sesleri! Hedefte Nasrallah vardı
 Suudi Arabistan'dan Filistin için uluslararası koalisyon hamlesi!