Bu filmi kaçırmayın

Aksiyon sahneleri, çarpıcı hikayesi ile muhteşem bir film: Kenan'da bir kuyu. Senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun yazdığı bu müthiş filmin bir özelliği de merhum Hasan Nail Canat’ın rol aldığı son film olması.

Bu filmi kaçırmayın
Bu filmi kaçırmayın
GİRİŞ 23.10.2004 18:09 GÜNCELLEME 23.10.2004 18:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal 7, yeni dönemde yepyeni TV filmlerini izleyenlerin beğenisine sunuyor. Yeni yapım TV filmlerinden “Kenan’da Bir Kuyu” etkileyici hikayesi ve çarpıcı sahneleriyle bu Pazar 21.30’da Kanal 7 ekranlarında.



Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden tiyatrocu Hasan Nail Canat’ın oynadığı son film olan Kenan’da Bir Kuyu’nun galası da Kanal 7’de yapıldı. Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman’ın davetlisi olarak yemekte bir araya gelen ekip, filmi birlikte izleme imkanı buldu.



Kanal 7 Program Dairesi Başkanı Süleyman Çobanoğlu’nun senaryosunu yazdığı Kenan’da Bir Kuyu’nun yönetmenliğini Kalp Gözü’nün yönetmeni Gül Güzelkaya üstlendi. Engin Yüksel, Birol İmamoğlu, Burcu Sahinoğlu ve Hasan Nail Canat’ın başrollerini paylaştığı Kenan’da Bir Kuyu aksiyon sahneleri ve etkileyici senaryosu ile dikkat çekecek bir yapım.



Film ekibini üzen bir haber ise film yayınlanmadan üç gün önce geldi. Filmde ‘Hasan Baba’ karakterini canlandıran Hasan Nail Canat’ın ölüm haberi sanat dünyasını ve özellikle ‘Kenan’da bir Kuyu’ ekibini şoka soktu. Bu Pazar 21.30’da ilk kez gösterilecek olan Kenan’da Bir Kuyu aynı zamanda Hasan Nail Canat’ın rol aldığı son film.



Filmde kısaca, küçük yaşta annesini kaybeden, babası hapse düşen bir çocuğun başına gelen olaylar anlatılıyor. Yetiştirme yurdunda kalırken bekçinin tacizine uğrayan Osman, içindeki öfkeyle birlikte büyür. Bir çocuğun yaşama karşı duyduğu büyük öfkenin hikayesi…



Kenan’da Bir Kuyu’nun künyesi ise şöyle:

Yönetmen: Göl Güzelkaya, Senaryo ve Öykü: Süleyman Çobanoğlu, Müzik: Alpay Ünyaylar, Oyuncular: Engin Yüksel, Birol İmamoğlu, Burcu Sahinoğlu, İsmail Ün, Burcu Güven, Suat Keskin, Mine Bolat, Hasan Nail Canat, Jülide Güven, Orhan Aydın, Hasan Karcı, Kamil Sesli, Nail Esat, Sait Genay.



Pazar 21.30 Kanal 7


YORUMLAR 1
  • Kray 3 yıl önce Şikayet Et
    Filmdeki acıklı arka fon da çalan AAAA fln acıklı müzig vardı ismi neydi acaba nasıl bulabilirim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail şehit etmişti! Filistin'den, Türkiye'ye son dakika Ayşenur Ezgi Eygi bildirisi!
İtalya'dan son dakika İran ve Rusya duyurusu! Savaş ilanı gibi tehdit