'En çok içki içilen il Konya' efsanesi

Haber 7'nin Yemek ve Sağlık sayfaları farklılaşıyor. Şu an test aşamasında? Biz de merakla bekliyoruz. Konya neden en çok içki içilen ildi? Efsane yıkıldı...

'En çok içki içilen il Konya' efsanesi
'En çok içki içilen il Konya' efsanesi
GİRİŞ 24.02.2010 14:28 GÜNCELLEME 24.02.2010 14:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Okur Temsilcisi köşesinde değerlendirdiğim bir konunun mahkeme süreci devam ettiği için bu konuyla ilgili değerlendirmeyi yayınlayamıyoruz. Mahkeme sürecinden sonra değerlendirme umuduyla.

Bu haftaki yazının diğer kısmı şöyle:

YENİLİKLER VAR

Haber 7’de işler biraz ağır yürüyor. Ziyaretçilere yorumların açılmasının ardından ‘Ziyaretçi’ ile üyeler arasında fark olacağını, ayrı ikonlarla görüneceğini vs. söylemiştik. Bir ay olmasına rağmen bahsettiğimiz konularda bir gelişme olmadı.

Elbette bunun farklı nedenleri var. Yemek ve Sağlık sayfalarını görmüşsünüzdür. Arkadaşlar bu bölümlere yoğunlaştılar. Görmediyseniz bir göz atmanızı tavsiye ederim. Henüz test aşamasında ama en kısa sürede dört dörtlük bir yemek ve sağlık sayfası sizleri bekliyor. Özellikle sağlık sayfasında sağlık sorunlarınızı doktorlara iletme seçeneği birçok kişinin ilgisini çekecektir.

‘ZİYARETÇİ’LERİN DE IP BİLGİLERİ SAKLANIYOR

Yorum konusuna gelmişken bir yanlış anlaşılmanın altını çizmek istiyorum. ‘Ziyaretçi’ olarak yaptığınız yorumlar sizi yasalar karşısında kurtarmıyor. Ziyaretçi olarak yorum yaparken hakaret ve küfür etme hakkınız olmuyor. Yasal takibatta IP (her bilgisayarın internete bağlanırken kullandığı kimlik bilgisi) bilgileri geçerli olduğu için hangi saatte hangi ‘Ziyaretçi’nin hangi IP’yle bağlandığı bizim kayıtlarımızda ve servis sağlayıcınızın kayıtlarında bulunuyor. Yasal prosedür çerçevesinde bu bilgiler istendiği takdirde bir anlık öfkeyle yazılan bir yorumun sizi zor durumda bırakacağını lütfen göz ardı etmeyin.

‘EN ÇOK İÇKİ İÇİLEN İL KONYA’ EFSANESİ 

Haber 7’nin birçok siteden en büyük farkı okurlarının daha çok siyasi haberlere ilgi göstermesi. En çok okunan haberlerde hep siyasi ve ekonomik gelişmeler yer alıyor.

Geçen haftanın en çok okunan 10 haberi içinde iki Haber 7 yazarının yazısı, dört futbol haberi yer alıyor. Geçen haftanın top 10’unda yer alan bir başka haber ise ‘En fazla içki hangi ilimizde tüketiliyor?’ başlıklı haberdi. Sahi neden ‘Konya’ kalmıştı hepimizin aklında. Acaba o da 28 Şubat cenahının bir psikolojik harekatı mıydı? ‘Bakın iktidarın kalesi en çok içki içilen il’ fena bir yöntem değil…

İşte 15-21 Şubat tarihlerinin en çok okunan 10 haberi:

Galatasaray, İspanya'da avantajı kaptı 164,899

Dinsiz gazeteci Allah'ı öyle anlattı ki... 102,312

İnönü'deki derbide 1-1'lerini yediler 98,445

Lille-FB ve A. Madrid-GS maçları şifresiz 79,463

Bugün seçim olsa kim iktidar olur? 71,858

En fazla içki hangi ilimizde tüketiliyor? 65,504

F.Bahçe kendi hataları ile yıkıldı: 2-1 59,304

Ödül töreninde Kamer Genç rezaleti 53,952

Bülent Arınç'tan yargıya çok sert tepki-VİDEO 53,754

Ödül töreninde Kamer Genç rezaleti 53,952

İhsan AYDIN - Haber 7
Okur Temsilcisi
ihsan.aydin@haber7.com

YORUMLAR 3
  • mesut çifci 14 yıl önce Şikayet Et
    İçki ve konya. Bu haber ne zaman gündeme gelse bir Konyalı olarak hep gülerim. (Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanların yorumlarına) Konya ençok içki içlen il olsa, içkiye bağlı hastalıklarda ve suç oranlarında da lider olmalıydı. Bir yorumcu 80 kiliseden bahsetmiş. benim bildiğim 1 adet katolik kilisesi var. Ayrıca havrada olsa gocunmayız. Bizi etkilemez. Din eğitimimiz sağlamdır.
    Cevapla
  • Muammer Karan 14 yıl önce Şikayet Et
    Ramazan ayında bile içkili yerler açık..... Evet...Konya artık pervasızlıkta en önde giden il konumunda...Konyanın çeşit çeşit kulları var...Herşey nihayetinde aslına döner...Bir ara 80 tane kiliseden de bahsedilmişti....Havra da vardır korkarım...
    Cevapla
  • damaroperasyonu 14 yıl önce Şikayet Et
    EY ZİYARETÇİLER! Madem o kadar yazacaklarınız var ÜYE OLUN ARKADAŞ!. Ben ve bazı arkadaşlar, hiçbir ziyaretçinin yorumlarını okumuyor ve cevaplamıyoruz. Taa ki farkımız farkedilinceye ve Ziyaretçiler ile Üyelerin sayfaları ayrılıncaya kadar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Avrupa'yı sallayan Türkiye açıklaması: Kendimizi bir Türk milleti olarak görüyoruz
Refah'ı işgal eden İsrail'den skandal savunma: Barış anlaşmasını ihlal etmiyorlarmış!