Suriye'de çocuklar açlıktan ölüyor

3 yıldır savaşın dinmediği Suriye'de trajedi de bitmiyor. Suriyeli çocuklar, yiyecek bulamadığı için açlıktan ölüyor. İşte o dehşet görüntüleri.

GİRİŞ 01.09.2013 10:55 GÜNCELLEME 01.09.2013 17:20
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Abdurrahman KOÇ'un haberi

Suriye'de dün Deyrz'Zor ve Der'a da katliam vardı. Geçtiğimiz haftalarda kimyasal katliam yaptığı kanıtlanan Esed güçleri tarafından yapılan bombardımanda 1400 kişi hayatını kaybetmişti.

Bu vahşet sonrası tüm dünya ayağa kalkmış, dünya ülkelerinden peş peşe kınamalar gelmişti. Amerika Birleşik Devletler ise kimyasal silah kullanımı karşısında harekete geçmişti. Ancak her şeye rağmen Suriye'den vahşet görüntüleri gelmeye devam ediyor.

Şam'dan gelen görüntülerde ayrı hastanelerde yatan iki çocuğun aşırı zayıf görüntüleri izleyenleri dehşete düşürüyor. Zayıflıktan kemikleri fırlayan çocukların bu şekilde ölüme terk edildiğini gören doktorlar, yaşanan trajedi anını görüntüleyen kameraya doğru isyan çağrılarında bulunuyor.

Öte yandan Suriye'de dün Esed güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda 11'i çocuk 3'ü kadın 46 kişi hayatını kaybetti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 12
  • nur dülger 11 yıl önce Şikayet Et
    ne anladık bunun amerikan karşıtlığından. amerikan karşıtı olunca bu işlediği katliamlar size mazur işlediği işkenceler normal 100 binlerce sivilin yaşadığı şehirleri bombalaması terörle mücadele olarak geliyorsa ne diyeyim? biz amerika ve israile niye karşıyız mücadelelerinde sansür ve Allah korkusu olmadığı için .bir müslüman lideri amerikan karşıtı olsaydı bile niye severdik ?bir şeriatı savaşta bir hukukıu olduğu için yoksa onu niye sevelim amerika ve israili niye ikrah edelim ?sen git o kafasına varil bombası inip evi çocuğu cayır cayır yanan, hastanede uçaktan inen bombayla parçalanan çocuğa sor bakalım farkediyormu onun için bunu esadın veya israiln yapmış olması.diyelimki gerçekten israile düşman bir sünni örgüt yada lider 150 bin şiiyi katletse ne düşünürdünüz .esadı halkının falan sevdiği yok tüm alevi nüfus arkasında o nüfus azda olsa nüfuz sahibi mesele bu
    Cevapla
  • Muhammedi 11 yıl önce Şikayet Et
    m.ali bey. esat halkın büyük çoğunluğunu tarafından destekleniyor. sizin dediğiniz gibi 10-15 değil. mısırla farkına gelince hem hüsnü mübarek esad kadar halk desteğine sahip değil hemde mısırda halk silahlandırılmadı. silahlı provokasyon olmadı. belki hatrlarsınız daha savaşın ilk günlerinde suriyede120 polis öldürülmüştü.. ve... nur hanım, evet esat gerçekten abd karşıtı bütün mesele de budur zaten.
    Cevapla
  • M.ALİ KORKUT 11 yıl önce Şikayet Et
    Muhammedi bey. Oradaki savaş İsrail'in oyunu.Bunda hem fikiriz.Ancak % 10-15'lik bir kısmın desteği arkasında bulunan eset niye başta kalmakta ısrar ediyor.İran ve Türkiye'nin biraraya gelmesi ile orada yeni bir hükümet kurulabilirdi .Mısır'daki ayaklanmada Hüsnü Mübarek'in de ordusu vardı.O da eset gibi katliam yapabilirdi.Eset' in ısrarı ve inatı neden?
    Cevapla
  • nur dülger 11 yıl önce Şikayet Et
    esatmı amerikan karşıtı. siz buna gerçekten inanıyormusunuz? diğer dikta recimler amerikan uşağı olacak israilin burnunun dibindeki ülkeye israil düşmanı adamı yerleştirecekler.o aile amerika ve israilin bekçisiydi.israil en büyük katliamları o ailenin gözetiminde yaptı. esatların israilin rahatını bozacak zerre kadar bir fiil gösterin ameirikanın o silahların esatlar gibi yalandn değil gerçekten israil düşmanı olacak yönetimlerin eline geçecek diye operasyon yaptığını gerçekten hiç bir ihtimal olarak düşünmüyormusunuz..evet esadı halkı seviyordu buna benim saf halam bile dahildi. doğru söylüyorsunuz .ama basın hürrüyeti yok zaten tek muhalif eleştirici bir kelime söyleyenin hapishanede aklını alıyorlar. ve zaten esad erdoğanın çizgisini benimsemek yada zalim babasının izinden gitmek arasında epey bocaladı o sevgi birazda o zmana denk geldi.erdoğanın o eleştirilen yakınlığı bu bocalamada adil olan tarafı seçsin diye idi
    Cevapla
  • Muhammedi 11 yıl önce Şikayet Et
    ayrıca belirtmeliyim ki. ben şuanda tahran ünivinde master yapmaktayım. burada görüştüğüm arkadaşlarımın bir çoğu esadı lanetliyor. bazıları batı medyasına inanıp katliam yapmakla suçladığı için bazıları ise başkanlıktan çekilmeyerek katliamlarda dolaylı rol oynadığı için. yani eğer dediğiniz gibi bunlarda nusayrilik sevdası olsaydı bu düşüncede kimse olmazdı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Osimhen'den Galatasaraylıları yıkan haber!
Süper Lig gol krallığı yarışında son durum! Dzeko tahtını kaybetti