IŞİD Müslüman olan ABD'liyi infaz etti

IŞİD, ABD'li yardım görevlisi Peter Kassig'in İslam'ı seçmesine rağmen başını kesti.

IŞİD Müslüman olan ABD'liyi infaz etti
IŞİD Müslüman olan ABD'liyi infaz etti
GİRİŞ 16.11.2014 11:42 GÜNCELLEME 16.11.2014 12:08
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

IŞİD tarafından rehin alındıktan sonra İslam'ı seçen ve Abdülrahman ismini alan 26 yaşındaki Kassig, 1 Ekim 2013'te yakalanmadan önce Irak'ta sağlık görevlisi olarak çalışıyordu.

Kassig'in Hindistanlı anne babası Ed ve Paula Kassig, Mayıs 2014'te bir video yayımlayarak oğullarının serbest bırakılmasını istemişlerdi.

IŞİD, Kassig'i ilk olarak İngiliz yardım görevlisi Alan Henning'in infaz edildiği videonun sonunda "bir sonraki kurban" olarak göstermişti. Kassig ve Henning'in aynı hücrede tutulduğu biliniyordu. 

IŞİD İngiliz yardım görevlisi Alan Henning, Amerikalı gazeteciler James Foley ve Steven Sotloff ile İskoç yardım kuruluşu çalışanı David Haines'i benzer şekilde, başlarını keserek öldürmüştü.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 26
  • Maralooo 9 yıl önce Şikayet Et
    kuro bu nedır nedır
    Cevapla
  • ADALET 9 yıl önce Şikayet Et
    avrupa ülkeleri ve abd mısırdaki askeri darbeyi destekledikten sonra ve bunların kamuoyları buna tepki vermedikleri sürece çocuk olmayan her hıristiyan IŞİD için meşru hedeftir ... IŞİD 1 günde ortaya çıkmadı , biraz empati yapıp ıraklı sünni müslümanların yerine kendinizi koyun ... 11 eylül 2001 de abd kendi kendini vurup suçu müslümanlara attı , bunu dünyadaki bütün istihbarat örgütleri biliyor ve abd kendini ve hıristiyan batı medeniyetini yaşatmak için ortadoğuda masum müslüman kanları akıtmaya başladı ... mehdinin önderliğinde abd nin nasıl parçalandığını ve hıristiyan batı medeniyetinin nasıl yerle bir olduğunu göreceğiz , vakit çok yakın ...
    Cevapla
  • zeynep 9 yıl önce Şikayet Et
    bakın işid müslüman olamaz bir müslüman ancak kendini savunur isteyerek savaşmaz peygamberimizin hayatına bakılırsa savaşmamak için yıllardır oturduğu toprakları terketti . tabiri caizse bir korkak gibi memleketini terketti sırf savaşmamak için ama gittiği medinede de müşrikler rahat bırakmayınca savaşmak istiyoruz diye elçi ile haber gönderince peygamberimiz mecbur kaldı.müslüman saldırmaz anca savunur
    Cevapla
  • peter 9 yıl önce Şikayet Et
    adamın adı peter ben önceden müslüman oldum ama düşmanlarıınızla işbirliği yapıyom komik
    Cevapla
  • Filistin İŞİD Emiri 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu öldürülen adam müslüman ise, İŞİD'e karşı savaş etmek için Irak'ta ne işi var bunun ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail ordusundan, "Suikast" videosu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e Lübnan tepkisi!