Eski Mossad şefi: İsrail'de iç savaş çıkabilir
Eski Mossad şefi Tamir Pardo, İsrail'de en büyük tehlikenin toplumsal bölünmelerden kaynaklandığını belirtti.

Mossad eski başkanlarından Tamir Pardo, İsrail'deki fanatik sağcılar ile solcular arasındaki kutuplaşmanın devam etmesi halinde iç savaş çıkabileceği uyarısında bulundu.
Haaretz gazetesinin haberine göre, Pardo'nun söz konusu uyarıyı Daliyet El-Kermel köyünü ziyareti sırasında yaptı. İsrail'in varlığına yönelik tehdidin dışarıdan değil içeriden geldiğini söyleyen Pardo, iç tehlikeden korkmaları gerektiğini ifade etti.
Ortadoğu'da yaşananların içeriden gelen tehdidin hükümetlerin yıkılmasına yol açtığını gösterdiğini kaydeden Pardo, bölge ülkelerindeki silahlı örgütlerin büyük çoğunluğunun hedefi o ülkelerin vatandaşları olduğuna dikkat çekti.
Mossad eski başkanı Pardo ayrıca, işgal rejimindeki taraflardan herhangi birini suçlamaktan kaçındı. Pardo'dan önce de işgal rejimi yetkililerinden bazıları faşizmin arttığına ve sol grupları tehdit ettiğine dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.
-
Biri 8 yıl önce Şikayet EtHadi inşallahBeğen Toplam 1 beğeni
-
Ümit ÜNAL 8 yıl önce Şikayet EtAllahım sen büyüksün.. Müslümanlara yaptıklarını burunlarından getir...Beğen Toplam 2 beğeni
-
gurbetci vatansever 8 yıl önce Şikayet Etöyle bir şey olacagını sanmıyorum keşke olsa. bu bilinçli olarak söyleniyor türkiyede halkın öfkesine karşı pisikolojik yatıştırma şeklinde bir açıklama yahudi oyunu bitmez.Beğen Toplam 1 beğeni
-
ayse 8 yıl önce Şikayet EtAz musluman cani yakmadiniz bin beter olun inshALLAHBeğen Toplam 1 beğeni
-
Ömer 8 yıl önce Şikayet EtKeşke..."Yıkılasın İsrail enkazını göreyim/Sana devlet diyenin yüzüne tüküreyim" Üstad Necip Fazıl KısakürekBeğen Toplam 4 beğeni