Erdoğan'ın cami çıkışı sürpriz buluşması

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazından sonra Altunizade'deki bir restoranda futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen ile yemek yedi. Yemekte, Başbakanlık Danışmanı Yalçın Akdoğan da yer aldı.

Erdoğan'ın cami çıkışı sürpriz buluşması
Erdoğan'ın cami çıkışı sürpriz buluşması
GİRİŞ 11.01.2013 17:34 GÜNCELLEME 11.01.2013 18:44
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazından sonra Altunizade'deki bir restoranda futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen ile yemek yedi.

Yemeğe kardeşi Mustafa Erdoğan, Başdanışmanı Yalçın Akdoğan'da katıldı. Erdoğan yemekte yaklaşık 3 saat kaldı.

Erdoğan'ın Gaziantep yöresine özgü yuvarlama çorbası içtiği, kuzu şiş ve fıstık lahmahcun yediği öğrenildi. Mustafa Erdoğan'ın Rıdvan Dilmen'le kolkola çıkması dikkat çekti. Başbakan Erdoğan daha sonra çıktı.

Erdoğan yemeğin ardından Kısıklı'daki evine geçti.

YORUMLAR 5
  • orhan kantarci 11 yıl önce Şikayet Et
    kötü konuları. valla bu adamların spor ve elektirik dagıtımı konusu olmazsa ,ekskleri olmayacak.hele spor sadece türkiyede fener var gibi davranıyolar .bizim canımız buna sıkılıyo
    Cevapla
  • KARADENIZ KARASIN 11 yıl önce Şikayet Et
    neyin peşinde. bazı arkadaşların yorumlarına bakıyorum gülermisin ağlarmısın bunda bile art niyet arayanlar var .rıdvan fenerliymiş başbakan rıdvanla nasıl yemek yermiş taraf olurmuş. ya az akıllı olun babası gs'lı oğlu fb'li binlewrce insan var.ayrıca rıdvan dilmen fenerbahçe'ye değil türkiye'ye mal olmuş bir futbolcudur. bir başbakanın böyle bir futbolcuyla yemek yemesinden daha doğal ne olabilir.
    Cevapla
  • metin şenocak 11 yıl önce Şikayet Et
    hala... bayadır başbakanla rıdvan dilmenin ilişkisini çözemedim.çözebilenler varsa bilgilendirsin...
    Cevapla
  • KÖKSAL AYGÜN 11 yıl önce Şikayet Et
    karamsarlık ve mutsuzluk. füze rampası yapmaya uğraşan bir insanın yani sayın başbakanın rıdvan ,tff,fenerli futbılcu ve yöneticileri ile görüşmesi bizleri karamsarlığa ve inandırıcılığın zayıflamasına hatta kaybolmasını sebep oluyor.başbakan da olsa herkes battığı adıma dikkat etmeli.
    Cevapla
  • KÖKSAL AYGÜN 11 yıl önce Şikayet Et
    yakışmıyor. sayın başbakanımıza bunca çalışma ve çabanın arasında ş rıdvan ile görüşmesi yakışmadı.hayırlı bir görüşme olmadığı gibi mide bulandırıcı da oldu.yazık.yakıştıramıyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tankta katledecek sivil arıyordu, enseden vuruldu... İsrail askerine ‘kesin’ atış
Bakan Mehmet Şimşek'ten tüm belediyelere açık uyarı