Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, video konferansla AK Parti MYK toplantısına katılıyor. Erdoğan toplantı öncesinde yaptığı açıklamada, "Bir müddet daha dişimizi sıkacağız. Normalleşme takvimini olgunlaştığında paylaşacağız" dedi.

GİRİŞ 28.04.2020 14:57 GÜNCELLEME 28.04.2020 15:39
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, video konferansla AK Parti MYK toplantısına katılıyor. Erdoğan'ın toplantı öncesinde yaptığı açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

 

TAKVİM OLGUNLAŞINCA PAYLAŞACAĞIZ

"Tedbirleri uygulamaya tavizsiz devam etmemiz gerek. Bir müddet daha dişimizi sıkacağız. Normalleşme takvimini olgunlaştığında paylaşacağız.

Dünyadaki değişim, ülkemizin önünde yeni ve gerçekten çok büyük fırsat pencerelerinin açılmakta olduğuna işaret ediyor.

Salgın tedbirlerini, belirlediğimiz takvime göre aşamalı olarak kaldırdıkça inşallah ülkemizde üretim çarkları yeniden tam hız dönmeye, halkımızın ve devletimizin kasası tekrar dolmaya başlayacaktır. Bu sıkıntılı dönemde, tedbirlere riayet ederek bize destek veren, 83 milyon vatandaşımızın her birine, şükranlarımı sunuyorum.

Ülkemizin yaşadığı her sorun, sıkıntı, tehdit bu sorumluluğu üstlenme konusunda AK Parti'nin alternatifsiz olduğunu gösteriyor. 

DESTEK 200 MİLYAR LİRAYI BULDU

Bu süreçte fedakarlık yapmaz, salgını diğer ülkelerle eş zamanlı olarak geride bırakmazsak çok daha ağır kayıplar yaşayacağımızı biliyoruz. Önümüzdeki dönemde en büyük gücümüz olan milletimizin gönlündeki mümtaz yerimizi daha güçlendirmenin gayreti içinde olacağız.

Bu ülkenin ve milletin refahı, huzuru, güvenliği, istikbali için harcanan her kuruş doğru yere gitmiş demektir. 

Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında bugüne kadar açıkladığımız desteklerin tutarı 200 milyar lirayı buluyor. Bu, Türkiye'de doğrudan reel sektöre ve en alt gelir grubuna verilmiş en büyük destek rakamıdır."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • EMEKLİ İMAM 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın reisim, emriniz başımızın üstüne ancak bazı iller kısıtlamaları dikkate almıyorlar ve önemsemiyorlar, ŞANLIURFA da genel sokağa çıkmanın haricinde yirmi yaş altı genç ve çocukların sokakta olmaması lazimken çocuklar çarşılarda pazarlarda geziyorlar, denetim ve kontrol hiç yok gibi, ŞANLIURFA valiliğine ve emniyetine talimat vererek bu meselenin ciddiyetine değinmeniz gerekir, öyleki çocukların dışarıda dolaşmaları ölümcül araba kazalarına da sebeb oluyor, nitekim geçen hafta bir çocuğun çarşıda olmaması gerekirken kazaya kurban gittiğine şahit olduk, şimdi bu kazada çocuğun ana babası kadar ŞANLIURFA valiliğinin ve denetimi yapmayan kolluk güçlerinin de sorumluluğu vardır.
    Cevapla
  • Leyla 4 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip Erdoğan, milletçe elimizden gelen tüm tedbirlere Uyacağımıza inanıyoruz.tedbir bizden, takdir Allahtan.
    Cevapla
  • Gnl 4 yıl önce Şikayet Et
    Allaha şükür devletim milletini zor durumda bırakmamak için elinden gelen ne varsa yapıyor cumartesi başvurduk bugün bin lira yardım parası elimize gönderildi sağ ol var ol cumhurbaşkanım.
    Cevapla
  • Özkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah seni başımızdan eksik etmesin reis. Allah yar ve yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • Mahmud 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu salgında da hayır vardır.Eger bu salgın olmasaydı küresel güçler Türkiyemiz ile daha fazla uğraşıp ülkemize daha fazla zarar verecektiler.Ama şimdi kendi dertlerine düştüler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lübnan'daki çağrı cihazlı terör saldırısının arkasında Mossad'ın 'Kızıl Serçe'si mi var?
Çuval dolusu para harcadılar! 2024'te en çok para harcayan takım belli oldu!