Terbiyesiz Kemal

  • GİRİŞ06.04.2016 07:46
  • GÜNCELLEME07.04.2016 06:54

Türk siyasi hayatımızda eğer bir çöplük varsa bunun zirvesini paylaşacak iki isimden biri Kılıçdaroğlu’dur.

Dünkü grup toplantısında sözde çocuk istismarıyla ilgili bir şeyler zırvalarken bir anneye, bir kadına, devletin bakanına ağza alınmayacak derecede laflar söyledi.

Lağım çukurunun dibinden gelen bu sözleri buraya yazamıyorum.

Düşünün ki aşağılık bir kaset komplosuyla gelen bir genel başkan ahlaktan, terbiyeden bahsediyor.

Böylesine pespaye, böylesine karanlık lafları söylerken tüm partililer de kendinden geçmişçesine ağızlarındaki tükürüğü sağa sola saçarak alkış tuttular.

Türk siyasi hayatı Kılıçdaroğlu gibisini görmedi. 20 m2'lik pasaj içindeki bir dükkânı bile emanet edemeyeceğiniz bir karakter CHP'nin genel başkanı oldu.
( Bir şekilde olduruldu)

Kılıçdaroğlu'nun bu ilk vukuatı mı? Tabii ki hayır. Dönemin Başbakanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın rahmetli annesine de miting meydanında iğrenç ve aşağılık sözler sarf etmişti.

Kılıçdaroğlu zatı çok görmeyin. Hayatında tek okuduğu kitap İnce Memed olan bir zattan bahsediyoruz. (o da tamamını okumamış.)

Bi nevi kor cahil durumu. Ağzından çıkanı kulağı duymuyor. İsmet Paşa’sına özeniyor. * Yazar burada sağır İsmet’ten bahsediyor.

Onun da böyle bir durumu vardı. Ama o gerçek manada sağırdı.

Kılıçdaroğlu bu terbiyesizliğin sonucuna katlanmalı. O sözleri söyledikten sonra gidip Selvi hanımın yüzüne nasıl bakabildiniz en çok onu merak ediyorum. Selvi hanım da bir anne, bir anaanne, bir kadın. Tıpkı Sema Ramazanoğlu gibi.

İnsan da az utanma olur diye bir Anadolu tabirimiz var ya Kemal Bey denen zatta bu tükenmiş.  Böylesine sözlerin ardından çıkıp bir de "Ne var Kadınsa kadın. Sözlerimin arkasındayım" diyebilecek kadar ar perdesini yırtabilen bir şahsiyet daha tanımadım. Senin bu terbiyesizliğin, ahlaksızlığın karşısında ne desek bos. Çünkü senin sözlerinin cevabı bu sütun değil sokak.

Ancak bu sözlerine mahalle kavgasında cevap verilir. Buradan ne yazsam bir karşılığı olmayacak. O yüzden bugün sana Naciye abladan gelecek mesajı dikkatli oku. Senin anladığın dilden sana cevap yazmış.  * Naciye abla: Mahallemizin ağzı en az Kılıçdaroğlu kadar bozuk delikanlısı!

Tarih seni 'Gafman' olarak yazarken ahlaka mugayir konuşmalarınla, iktidar olamamanla, yaptığın kurultaylarla anacak.

Sonuçta Türkiye tarihine ancak bir mizah unsuru olarak yer alacaksın kasetle gelen sayın başkan.

serkan.ustuner@haber7.com

twitter: sustuner

Yorumlar1

  • aydnlıefe 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim kalemiyle cihat edenleri her daim korusu
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat