Cinayeti işledi, oğlunun kurtarılmasını bekledi!

Bursa'da müteahhiti vuran mobilyacı cinayeti işledikten sonra oğlunun yanına gelerek yardım bekledi.

GİRİŞ 13.07.2015 17:23 GÜNCELLEME 13.07.2015 17:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bursa'da müteahhit ile mobilyacı arasında alacak verecek kavgasında oğlunu yaralayan Tacettin Başoral'ı vuran baba Riyazettin Serbest cinayeti işledikten sonra oğlunun yanına gelerek dakikalarca kucağında kurtulması için yardım bekledi. Yaralılara müdahaleye gelen sağlık ekipleri ilk olarak başından vurulan Tacettin Başoral'a yardıma geliyordu ki elinde silahla bekleyen Rizayettin Serbest, sağlık ekiplerini bağırarak yanına çağırdı ve ilk müdaheleyi oğluna yaptırdı.

İnegöl'de mobilya fabrikası açmaya hazırlanan Riyazettin Serbest, fabrikanın yapım işini bir müteahhite verdi. İddiaya göre, Adapazarı'nda işyeri olan Engin Hacılar isimli müteahhit arkadaşı Tacettin Başoral ile birlikte görüşmek için Bursa'ya geldi. Riyazettin Serbest de konuyu konuşmak için oğlu Erkan Serbest'i de yanına alarak Tophane Meydanı'na geldi. İki taraf da konuşmaya yakınları ve silahla geldiler. 

Buradaki konuşma esnasında tartışma çıkınca Erkan Serbest, Tacettin Başoral'ı kasığından Başoral da Erkan Serbest'i göğsünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden silahla ağır yaraladı. Peşpeşe silah sesleri üzerine çevredekiler büyük şok yaşadılar. 

Tacettin Başoral, yaralı olarak yerde yatarken kanamayı durdurmak için kendisine müdahale etmeye çalışıldı. Ancak bu esnada; çatışmada oğlu ağır yaralanan Riyazettin Serbest silahla yanına yaklaşıp başına bir kez ateş etti. Başoral orada hayatını kaybetti. O anlar ise bir amatör tarafından saniye saniye görüntülendi. Riyazettin Serbest, öldürdüğü Tacettin Başoral'a yardım eden bir kişiye de ateş etti ancak silah tutukluk yaptığı için o kişi kurtuldu. 

Öldürülen müteahhitin silahlarla poz verdiği fotoğrafı;

Polis ise olaydan sonra oğlunun durumu için hastaneye giden mobilyacı Riyazettin Serbest'i gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • Adil 9 yıl önce Şikayet Et
    Anlayamadığım olaydan sonra ilk önce ambulans geliyor. Emniyet Nerede?
    Cevapla
  • Ismet 9 yıl önce Şikayet Et
    Olenin yakinina bakin hayret birsey. Hem agit yakiyor hemde gozlugunun derdine dusuyor...
    Cevapla
  • Burak 9 yıl önce Şikayet Et
    Su testisi su yolunda kırılır.
    Cevapla
  • ayhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Su mubarek günde Allahim sonumuzu hayr eyle
    Cevapla
  • yorumsuz 9 yıl önce Şikayet Et
    diğeride gözlüğüm oralarda bir yerde diyor daha ya ne biçim insan lan bunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu'yla görüşen Trump, aralarında geçen 'Gazze' diyaloğunu anlattı
İsrailli analist açıkladı: Netanyahu savaşı bitirmek istemiyor