Yola çıkan köpek, kazaya neden oldu: 1 ölü

Kırşehir'de yola çıkan köpeğe çarpmamak için Kadir Şahin’in (25) ani manevra yaptığı otomobil, istinat duvarına çarptı. Kazada sürücü Şahin, hayatını kaybetti.

Yola çıkan köpek, kazaya neden oldu: 1 ölü
Yola çıkan köpek, kazaya neden oldu: 1 ölü
GİRİŞ 11.05.2024 15:56 GÜNCELLEME 11.05.2024 15:56

Kaza, saat 10.00 sıralarında Kırşehir- Ortaköy yolu 15'inci kilometrede meydana geldi. Kadir Şahin, yola çıkan köpeğe çarpmamak için 40 EA 643 plakalı otomobiliyle ani manevra yaptı. Bu sırada kontrolden çıkan otomobil, istinat duvarına çarptı.

Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibi, Şahin'in hayatını kaybettiğini belirledi. Kadir Şahin'in cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Köpeğin yara almadığı belirtilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fransa sandık başında! Tarihi seçim! Ülke yol ayrımında mı?
İsrail'in uykularını kaçıracak uyarı: Yok edici bir savaş başlar