Elazığ’da uyuşturucuyla mücadele: 12 gözaltı

Elazığ’da polis ekipleri tarafından uyuşturucu madde kullanan şahıslara ve sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmada, 12 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ’da uyuşturucuyla mücadele: 12 gözaltı
Elazığ’da uyuşturucuyla mücadele: 12 gözaltı
GİRİŞ 06.06.2024 11:19 GÜNCELLEME 06.06.2024 11:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, uyuşturucu ile mücadele kapsamında uyuşturucu madde kullanan şahıslara ve sokak satıcılarına yönelik çalışma yapıldı.

Çalışmada 12 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 9 şüpheliye ‘Uyuşturucu Madde Kullanmak’ suçundan adli işlem yapılırken 3 şüpheli şahıs ise ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundan adliyeye sevk edildi.

Mahkeme karşısına çıkan şüphelilerden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderilirken biri ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Şahısların üst ve ikametgah aramalarında, 8 parça halinde 315,61 gram esrar maddesi, 230 adet Ecstasy hap, 104 adet Lyrica hap, 10 parça halinde 3,73 gr metamfetamin maddesi ve 1 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Oğuzhan çeyran 3 ay önce Şikayet Et
    uyuşturucu yüzünden 4 genç intihar etti idamın geri gelmesi şart
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İkinci emeklilik sistemi geliyor: Yeni düzenlemeler için tarih verildi
Manisa'da kadına şiddet kameralarda!