Tatil için geldi, ablasına şiddet uygulayan eniştesini öldürdü

İstanbul'da tatil için Adana’ya gelen Mehmet Kuş (27), ablasına şiddet uygulayan eniştesi Faruk Soyyiğit’i (33) çıkan tartışmada tabancayla öldürdü.

Tatil için geldi, ablasına şiddet uygulayan eniştesini öldürdü
Tatil için geldi, ablasına şiddet uygulayan eniştesini öldürdü
GİRİŞ 06.07.2024 09:55 GÜNCELLEME 06.07.2024 09:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gözaltına alınıp, ifadesinde, “Ablama kötü davranıyordu. Konuşmak için çağırdım. Beni tersleyince tartışma çıktı. Pişmanım” diyen Kuş, tutuklandı.

Olay, 4 Temmuz günü saat 16.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Doğankent-Pekmezli Mahallesi’nde meydana geldi. Eşi Faruk Soyyiğit’in psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığı T.S., bir süre önce ailesinin evine döndü. T.S.’nin tatil için Adana’ya gelen oto galerici kardeşi Mehmet Kuş, durumu konuşmak için eniştesi Soyyiğit’i yanına çağırdı. Boş bir arsada buluşan Soyyiğit ile Kuş arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kuş, belinden çıkardığı ruhsatsız tabancayla Faruk Soyyiğit’i karnından vurup, kaçtı.

Mehmet Kuş (27)

Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Faruk Soyyiğit kurtarılamadı.

Yapılan çalışmada Soyyiğit’in, ‘cinsel istismar’, ‘hırsızlık’, ve ‘kasten yaralama’ gibi suçlardan 20 kaydının olduğu belirlendi.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Mehmet Kuş’u Seyhan ilçesi Ziyapaşa Mahallesi’nde sokakta yürürken yakaladı.

Faruk Soyyiğit (33)

TUTUKLANDI

Emniyete götürülen Mehmet Kuş ifadesinde, “Ablama kötü davranıyordu. Konuşmak için çağırdım. Beni tersleyince tartışma çıktı. Pişmanım” dedi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kuş, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Fetti 2 ay önce Şikayet Et
    Az hapis yatmalı bu çocuk
    Cevapla
  • Mrty 2 ay önce Şikayet Et
    Adaletin veremediği cezayı halk kendi veriyor Ama suçlu oluyor aslında adaleti hapse atmak lazım
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    sen konuşmak için değil resmen öldürmek için seslemişsin yanına
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gölcük Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz Ayasofya'yı bu imanla zincirlerinden kurtardık