Tüm ailesini uykuda katletti

Malatya'nın Arguvan ilçesinde yaşayan 61 yaşındaki İ.B., eşini, kızını ve torununu silahla vurdu. Olay sonrası intihara kalkışan şahıs, çevredekilerin ihbarıyla hastaneye kaldırıldı.

GİRİŞ 07.07.2024 12:51 GÜNCELLEME 07.07.2024 13:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Malatya'nın Arguvan ilçesinde gerçekleşen olayda 61 yaşındaki İ.B. eşini, kızını ve torununu silahla vurdu. Olay sonrası şahıs kendini de öldürmeye kalkıştı.

TORUNU 5 YAŞINDAYDI

Arguvan'ın Güveçli Mahallesi'nde meydana gelen olay, 02.30 sıralarında gerçekleşti. İddiaya göre, 61 yaşındaki İ.B. aile içi bir konudan dolayı girdiği bunalım sonucu uykuda olan eşi Songül Budak'ı (64), kızı Cansu Aslan'ı (33) ve 5 yaşındaki torunu Buğlem Aslan'ı silahla vurduktan sonra intihara kalkıştı.

Silah sesleri üzerine bölgeye jandarma ile sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Songül Budak, Cansu Aslan ve Buğlem Aslan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı şahsın ise Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldığı olayda, hayatını kaybedenlerin cenazeleri adli tıp kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

KAYNAK: İHA
Elif Sena Demiroğlu Haber7.com - Asistan Editör
Haber 7 - Elif Sena Demiroğlu

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul’da doğdu. Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2020 yılında yüksek onur öğrencisi olarak mezun oldu. Üniversite döneminde 30. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışmasında 3.’lük ödülü almaya hak kazandı. Üsküdar Üniversitesinde Medya ve Kültürel Çalışmalar alanında yüksek lisans eğitimine devam etti. İş hayatına haber editörü olarak başladı ve ardından kurumsal iletişim uzmanı olarak çalıştı. Türkiye Gençlik STK’ları Platformu’nda 3 yıla yakın kurumsal iletişim uzmanı olarak deneyim yaparken bir yandan Gençlik Liderliği Eğitim Programı'nda proje koordinatör yardımcısı olarak görev aldı. Sunucu olarak yer aldığı Balkan Sözlüğü programı TRT Türk’te dönemsel olarak yayınlandı. Sivil toplum kuruluşları ile gençlik çalışmalarında gönüllülük faaliyetlerinde bulunmaya ve amatör fotoğrafçılık yapmaya devam ederken meslek hayatına Haber 7’de “Asistan Editör” olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    ne oluyor bu insanlara
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Şimdi bu yaratık nefes almaya devammı edecek???
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    ne diye kurtarıyorsunuz , bırakın geberip Allah'ın azabına yakalansın
    Cevapla
  • malatyam 2 ay önce Şikayet Et
    sadece kendisini öldürerek bu sorunu çözebilirdi. Rabbim Müslümanlara böyle musibetler vermesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yetkilileri harekete geçiren virüs! Tedavisi de aşısı da yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Oruç Reis Sismik Araştırma Gemisi'ni Somali'ye uğurladı