60 yaşındaki zihinsel engelli adamdan 42 gündür haber alınamıyor

Eskişehir’de evinden çıkan ve 42 gündür kendisinden haber alınamayan 60 yaşındaki zihinsel engelli Sefer Çakır’ın bulunması için çalışma başlatıldı.

60 yaşındaki zihinsel engelli adamdan 42 gündür haber alınamıyor
60 yaşındaki zihinsel engelli adamdan 42 gündür haber alınamıyor
GİRİŞ 10.07.2024 13:40 GÜNCELLEME 10.07.2024 13:40
 

Odunpazarı İlçesi Uluçayır Mahallesi’nde ikamet eden 60 yaşındaki Sefer Çakır, 29 Mayıs’ta evinden ayrıldıktan sonra yakınları bir daha kendisinden haber alamadı.

Zaman zaman evinden ayrılan ve bir süre sonra geri geldiği bilinen yüzde 50 zihinsel engelli Sefer Çakır’ın uzun zaman geri gelmemesinin ardından yakınları Odunpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı’na giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Jandarma ekipleri tarafından Sefer Çakır’ın bulunması amacıyla çalışma başlatılırken, kent genelinde birçok noktaya kayıp ilanı asıldı.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrailli Haham'dan skandal sözler! Filistinli esirlere tecavüz eden askerleri savundu
Galatasaray'da ayrılık! Süper Lig'in yeni ekibine gitti