Büyücülük yaptığı iddia edilen kadın tutuklandı

Kütahya'da bir kadın, büyücülük yaptığı iddiasıyla polisin düzenlediği operasyon ile tutuklandı.

Büyücülük yaptığı iddia edilen kadın tutuklandı
Büyücülük yaptığı iddia edilen kadın tutuklandı
GİRİŞ 19.07.2024 12:06 GÜNCELLEME 19.07.2024 12:06
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kütahya’da meydana gelen olayda, polisin düzenlediği operasyonda büyücülük yaptığı iddiasıyla yakalanan kadın zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından teknik takibi yapılan bir dosya içeriğinde tesadüfi delil çerçevesinde elde edilen bilgiler 62 yaşındaki G.Ş.'yi işaret etti. Şüpheli kadının büyücülük yaptığı belirlendi.

Gözaltına alınan şüpheli emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BÜYÜCÜLÜK HUKUKEN SUÇ MU?

Nitelikli dolandırıcılık teşkil eden büyü dolandırıcılığı TCK 158/1a kapsamına girmektedir. Bu nedenle suçun cezası 3 ila 10 yıl arası hapis cezasıdır. Hapis cezasına ek olarak kanunda 5.000 güne kadar para cezası öngörülmüştür.

KAYNAK: İHA
Elif Sena Demiroğlu Haber7.com - Asistan Editör
Haber 7 - Elif Sena Demiroğlu

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul’da doğdu. Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2020 yılında yüksek onur öğrencisi olarak mezun oldu. Üniversite döneminde 30. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışmasında 3.’lük ödülü almaya hak kazandı. Üsküdar Üniversitesinde Medya ve Kültürel Çalışmalar alanında yüksek lisans eğitimine devam etti. İş hayatına haber editörü olarak başladı ve ardından kurumsal iletişim uzmanı olarak çalıştı. Türkiye Gençlik STK’ları Platformu’nda 3 yıla yakın kurumsal iletişim uzmanı olarak deneyim yaparken bir yandan Gençlik Liderliği Eğitim Programı'nda proje koordinatör yardımcısı olarak görev aldı. Sunucu olarak yer aldığı Balkan Sözlüğü programı TRT Türk’te dönemsel olarak yayınlandı. Sivil toplum kuruluşları ile gençlik çalışmalarında gönüllülük faaliyetlerinde bulunmaya ve amatör fotoğrafçılık yapmaya devam ederken meslek hayatına Haber 7’de “Asistan Editör” olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • şeriatçı 1 ay önce Şikayet Et
    . Şüphesiz ki münafıklar, Allah’ı aldattıklarını sanırlar. (Oysa onlara mühlet verip, azabın gelip çattığı güne kadar onları oyalamakla) Allah onları aldatmaktadır. Namaza kalktıkları zaman tembel bir şekilde kalkarlar, insanlara gösteriş yaparlar ve Allah’ı çok az zikrederler. (4/Nisâ, 142)
    Cevapla
  • Yahya 1 ay önce Şikayet Et
    İslamda cezası idamdır. ne yuvalar yıkıyorlar bu alçaklar
    Cevapla
  • Aslan 52 1 ay önce Şikayet Et
    böyleleri birdaha günyüzü görmesin..
    Cevapla
  • Ali Bey 1 ay önce Şikayet Et
    Büyü yapmak mı suç büyüden dolayı para alıp insanları aldatmak mı suç gözle görülmeyen el ile tutulmayan ispatı olmayan ama her ne hikmet ise yapılanlar suç sayılıyor Allah'a Peygambere camiye yapılan hakaretler cezasız kalıyor İslam'a hakaret edenler yargılanmıyor ama büyücülük suç sayılıyor
    Cevapla
  • Temel 1 ay önce Şikayet Et
    Hiç bir şey çıkmaz hep aynı nakara suç cezası var iyi de ceza alan nerde aynı face de milletin karı kızlarının fotosunu kullanıp altına sapık yorum yazanlar gibi bence o da suç amma ceza yok kapatma yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den, İran'a Rusya uyarısı! Tahran'dan jet hızında yanıt! Tüm ülkelere çağrı
'Çevreci' Şahan Gökbakar fena yakalandı! Villası kaçak çıktı! Yıkım kararı