Cami kapısında şüpheli çanta alarmı! Fünye ile patlatıldı, içinden bakın ne çıktı!

Amasya’nın Taşova ilçesinde cami kapısında asılı halde bulunan şüpheli çanta fünye ile patlatıldı. Polisi alarma geçiren çantanın içinde seccade ve tespih çıktı.

GİRİŞ 22.07.2024 10:18 GÜNCELLEME 22.07.2024 10:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Taşova Merkez Camii’ne sabah erken saatlerde gelen görevliler kapıda bir çantanın olduğunu fark ederek durumu polise bildirdi. Camiye gelen polis ekipleri güvenlik şeridi çekerken bomba imha ekipleri de çalışma başlattı. Cami çevresinde vatandaşları uyaran polis çantayı fünye ile patlattı. Çantanın içinden seccade ve tespih çıktı.

Polis, çantanın kim tarafından konulduğuna ilişkin inceleme başlattı.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • ömer faruk 1 ay önce Şikayet Et
    Emniyetimizde halen TERMAL KAMERAYla ÇANTA İÇİNİ KEŞFEDECEK TAŞIMALI BİR mr TÜRÜ BİR CİHAZ HALA GELİŞTİRİLEMEDİ Mİ?Alın size bir teklif.21 YÜZYILDAYIZ.Artık böyle fünyeyle patlatmak tarihe karışması gerekir.En kötü ihtimalle TERMAL KAMERAYLA tesbitler yapılması gerekir. Kolay gelsin.
    Cevapla
  • Ali AydıN 1 ay önce Şikayet Et
    adam camiye seccade ve tesbih bıraktı ama yanlış izlenim verdi zan altında kalacağın işi yapma daa
    Cevapla
  • Osman 1 ay önce Şikayet Et
    Ben kısaca yuh diyorum. Amasya Taşova'da bir cami kapısına asılmış çanta, nasıl tehdit olarak değerlendirilir. Hangi akıl bunu bildirmiş... Güzel ülkemin her yerinde her gün yüzlerce demem, binlerce benzeri durum görürüz. Tehdidin de bir izahı vardır. Ulusal basında koca koca haberlere konu olmak... üzücü.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar: Dünya maalesef çok korkunç bir karanlığa doğru gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz Ayasofya'yı bu imanla zincirlerinden kurtardık