Traktör ve tarım aleti taşıyan tır devrildi: 1 kişi yaralı

Şanlıurfa’da traktör ve tarım aleti taşıyan tırın devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı.

GİRİŞ 24.07.2024 11:54 GÜNCELLEME 24.07.2024 12:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa'da meydana gelen kazanın Şanlıurfa - Gaziantep karayolunun 28’inci kilometresinde yaşandığı bilgisi öğrenildi.

İddia edilene göre İ.İ.’nin kullandığı tarım aleti ve traktör taşıyan 63 ACE 038 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Yaşanan kaza sonrası yol trafiğe kapanırken tırda bulunan Mehmet K.'nin yaralandığı bilgisi verildi. Yaralı, olay yerine giden sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kapanan yol ise tır, traktör ve tarım aletinin kaldırılması sonrası yeniden trafiğe açıldı.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA
Elif Sena Demiroğlu Haber7.com - Asistan Editör
Haber 7 - Elif Sena Demiroğlu

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul’da doğdu. Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2020 yılında yüksek onur öğrencisi olarak mezun oldu. Üniversite döneminde 30. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışmasında 3.’lük ödülü almaya hak kazandı. Üsküdar Üniversitesinde Medya ve Kültürel Çalışmalar alanında yüksek lisans eğitimine devam etti. İş hayatına haber editörü olarak başladı ve ardından kurumsal iletişim uzmanı olarak çalıştı. Türkiye Gençlik STK’ları Platformu’nda 3 yıla yakın kurumsal iletişim uzmanı olarak deneyim yaparken bir yandan Gençlik Liderliği Eğitim Programı'nda proje koordinatör yardımcısı olarak görev aldı. Sunucu olarak yer aldığı Balkan Sözlüğü programı TRT Türk’te dönemsel olarak yayınlandı. Sivil toplum kuruluşları ile gençlik çalışmalarında gönüllülük faaliyetlerinde bulunmaya ve amatör fotoğrafçılık yapmaya devam ederken meslek hayatına Haber 7’de “Asistan Editör” olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Abdullah 1 ay önce Şikayet Et
    Değerli malzemeleri değerli insanlara emanet ediniz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! AK Parti'den kılıç çeken teğmenlere ilişkin yeni açıklama
Selçuk Bayraktar: Dünya maalesef çok korkunç bir karanlığa doğru gidiyor