Okulun ilk günü kazada yaralanan Abdullah Furkan, yaşam mücadelesini kaybetti

Konya'nın Beyşehir ilçesinde okulun ilk günü eve dönüş yolunda içinde bulunduğu otomobilin takla atmasıyla yaralanan lise 1'inci sınıf öğrencisi Abdullah Furkan Şeker (15), 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Okulun ilk günü kazada yaralanan Abdullah Furkan, yaşam mücadelesini kaybetti
Okulun ilk günü kazada yaralanan Abdullah Furkan, yaşam mücadelesini kaybetti
GİRİŞ 18.09.2024 16:17 GÜNCELLEME 18.09.2024 16:17

Kazada yaralanan 4 kişi ise tedavilerinin ardından farklı zamanlarda taburcu oldu.

Beyşehir Esence Mahallesi'nde oturan Hulusi Maviş (41), 9 Eylül günü saat 17.00 sıralarında, yaklaşık 50 kilometre mesafedeki Üzümlü Mahallesi’nde bulunan Üzümlü Çok Programlı Anadolu Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi oğlu Murat Mert Maviş (15) ile oğlunun okul arkadaşları aynı yaştaki Ahmet Emin Erçik, Samet Yağcı ve Abdullah Furkan Şeker'i okuldan alıp, evlerine dönmek üzere yola çıktı. Maviş yönetimindeki 42 BKT 58 plakalı otomobil, Beyşehir-Derebucak yolunda sürücüsünün kontrolünden çıkıp takla attı.

Kazada araçtaki 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Abdullah Furkan Şeker, ilk müdahalenin ardından Konya Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Abdullah Furkan, 9 günlük yaşam mücadelesini bugün kaybetti. Yaralı 4 kişinin ise tedavilerinin ardından farklı zamanlarda taburcu olduğu belirtildi.

Kaza ile ilgili inceleme devam ediyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Kurum: Depreme dayanıklı, Avrupa’nın en güçlü adliye saraylarını inşa ediyoruz
Merkez Bankası'ndan döviz hesapları için faiz kararı