Çanakkale'de uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

Çanakkale'de, polis ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği şafak operasyonunda, 5 şüpheli gözaltına alındı.

GİRİŞ 15.10.2024 15:09 GÜNCELLEME 15.10.2024 16:34

İl Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmada, Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Çanakkale Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanlığı, Gümrük Müdürlüğü, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Özel Hareket Şube Müdürlüğü destekli 200 polis, insansız hava aracı (İHA) ve dron destekli, uyuşturucu ticareti yapan ve satanlara yönelik, önceden belirlenen adreslere şafak operasyonu düzenlendi.

Çanakkale Emniyet Müdürü Kenan Kurt'un yönettiği operasyonda, adreslerdeki aramalarda 43,09 gram sentetik kannabinoid, 151 sentetik hap, 32,37 gram metamfetamin, 58 mermi ve 2 av fişeği ele geçirilirken, 5 şüpheli ise gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'den son dakika Timur Cihantimur kararı! Türkiye'ye iade edilecekti
Rojin Kabaiş'in cansız bedeni bulundu