Karaman’da lisede korkunç cinayet! 16 yaşındaki okul arkadaşını silahla vurdu

Karaman'da bir lise öğrencisi, okulun spor salonunda tartıştığı arkadaşı Mehmet Eren Parlak'ı, tabancayla vurarak öldürdü.

GİRİŞ 25.10.2024 16:08 GÜNCELLEME 25.10.2024 16:47
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

Olay, saat 09.30 sıralarında Üniversite Mahallesi'ndeki Vali Hakkı Teke Spor Lisesi'nde meydana geldi. 11'inci sınıf öğrencileri A.G. ile Mehmet Eren Parlak arasında okulun spor salonunda belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine A.G., yanındaki tabancayı çıkartıp, Parlak'a ateş etti. Göğsünden yaralanan Mehmet Eren Parlak, yere yığıldı. İhbar üzerine okula polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Mehmet Eren Parlak, ambulansla kaldırıldığı Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. A.G., gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

KAYNAK: DHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi, “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Gündem, siyaset, yaşam, magazin, spor ve SEO editörlüğü yaptı. Meslek hayatına Ocak 2024’ten beri Haber7’de devam ediyor.
YORUMLAR 84
  • Ali 19 dakika önce Şikayet Et
    İmandan uzak bir nesil, kontrolsüz bomba gibi nerde patlayacsğı belli olmuyor
    Cevapla
  • kazım bey 42 dakika önce Şikayet Et
    alkol yasaklanmalıdır. bütün kötülüklerin sebebidir.
    Cevapla
  • Silah 43 dakika önce Şikayet Et
    Ben silahın resmini görsem tiksinirim. Nefret ederim. Kullanmayı bilirim, askerlik yaptım ama sevmem ısınmadım hiç. Bu gençler silaha nasıl bu kadar kolay ulaşabiliyor? Sayın içişleri bakanımıza bunu sormak istiyorum. Ülkedeki silah kullanma ve sahibi olma kanunlarının acil değişmesi ve güncellenmesi gerekmiyor mu? İnternetten ve telefondan silah satışlarına neşter vurulması gerekiyor!
    Cevapla
  • Fani 44 dakika önce Şikayet Et
    Zorunlu eğitimi 8 yıla indirmeliyiz. 17-18 yaşlarına gelmiş delikanlıların belki yarısı okumak istemediği halde okula gidiyor.
    Cevapla
  • Misafir 47 dakika önce Şikayet Et
    polis pasifleştirildi öğretmenler öğrencilere selam durduruldu poliste,öğretmende ses çıkaramıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MSB son dakika duyurdu: 30 PKK'lı etkisiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan SAHA EXPO 2024'de önemli savunma sanayii mesajı!