Edirne'de korkunç cinayet: 14 yaşındaki Gülden okul bahçesinde ölü bulundu

Edirne'de yaşanan korkunç olayda, 14 yaşındaki Gülden Coni isimli kız çocuğu bir okulun bahçesinde ölü bulundu. Kız çocuğunun sevgilisi tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü iddia edildi.

GİRİŞ 06.04.2025 00:42 GÜNCELLEME 06.04.2025 03:40
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Edirne'de yaşanan kan donduran olay akşam saatlerinde Çavuşbey Mahallesi Horozlubayır Sokak üzerinde bulunan Edirne Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde meydana geldi.

KIZ ÇOCUĞU OKULUN BAHÇESİNDE BIÇAKLANMIŞ HALDE ÖLÜ BULUNDU

Okul bahçesinde bir kızın hareketsiz yattığını görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Ekiplerin yaptığı kontrolde, isminin Gülden Coni olduğu öğrenilen kız çocuğunun bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi.

GÜLDEN'İ BIÇAKLADIĞI İDDİA EDİLEN ÇOCUK GÖZALTINA ALINDI

G.C'yi bıçakla öldürdüğü iddia edilen 14 yaşındaki başka bir çocuk da gözaltına alındı.

Gülden Coni’nin cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. 

KAYNAK: DHA, AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 68
  • Heyran 2 gün önce Şikayet Et
    9. Sınıflarla çalışıyorum. Genellikle 14 yaş. 33 öğrencinin 8 tanesi babasız diyebilirim. Yani eve gidince evde baba yok. Bu kızlarımız, ogullarimiz ciddi sorunlar yaşıyorlar. Onların yaşadıkları arkadaşlarını da etkiliyor. Sorun yeni nesil değil! Bir önceki nesilde erkeklerin tamamen sorumsuz yetiştirilenleri! Sorumsuz biyolojik babalar üzgün, boşlukta gençler!
    Cevapla
  • Hasi 2 gün önce Şikayet Et
    Gencleri chp zihniyeti dinsiz yapiyor chp kapadilsin
    Cevapla
  • Misafir 2 gün önce Şikayet Et
    14 yaşındaki çocuğun ailesi nerede. sevgilisi var ne demek. nerede kaldı İslamiyet. mahremiyet. Allah korkumuz da mı azaldı bizim.
    Cevapla
  • Misafir 2 gün önce Şikayet Et
    Cocuk gozaltına alındıdemeyin, katil zanlısına. Hukuk sistemimizdeki, çoçuk suclu, sarhoştum, tansiyon hastasıyım, şejerim yükseldi, bu yuzden ne yaptığımı bilmiyorum yalanlarını, gercekten savcı ve hakimlerimiz yiyormu. En ust duzeyden ceza alnalılar
    Cevapla
  • Büyük Kartal 2 gün önce Şikayet Et
    13 14 yalında sevgili olmanın bedeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Derbi faturası kesildi! Barış Alper Yılmaz ve Kerem Demirbay'ın cezası açıklandı
Canlı yayına damga vurdu: Çocuklar yerine köpeklerin savunulduğu bir Türkiye olmayacak…