Bakırköy'de pitbull dehşeti yaşatan kişiye ceza

Bakırköy'de ağızlıksız dolaştırdığı pitbullu diğer köpeklerin üzerine salan kişiye 6 bin 923 lira para cezası uygulanarak, hakkında adli işlem başlatıldı.

GİRİŞ 27.04.2025 09:57 GÜNCELLEME 27.04.2025 10:15
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bakırköy Meydanı'nda bir kişinin pitbull cinsi köpeğini insanların üzerine saldığı yönündeki sosyal medya paylaşımları üzerine çalışma başlattı.

Yapılan araştırmada, ağızlığı bulunmayan köpeğin herhangi bir kişiye saldırmadığı, orada bulunan köpeklerle kavga ettiği belirlendi.

Pitbullun sahibi olduğu tespit edilen B.T'ye 5119 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu gereğince 6 bin 923 lira ceza kesildi, ayrıca hakkında ''genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması'' suçundan adli işlem başlatıldı.

Bu arada, pitbullun diğer köpeklerle kavga anı cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 53
  • Köpek vergisi 13 saat önce Şikayet Et
    Köpek vergisi ve çok yüksek tazminat tutarları olan zorunlu köpek sorumluluk sigortası olması gerekir
    Cevapla
  • Misafir 14 saat önce Şikayet Et
    6000000 verecek ki bir işe yarasın 6000 nedir ki.
    Cevapla
  • Kimse 14 saat önce Şikayet Et
    Ne kadar cok crza vermissiniz ya tuh 6000 tl o on gunluk köpegin mama parasi
    Cevapla
  • Misafir 15 saat önce Şikayet Et
    Oglum türkyidekiler icn 6 bin tl para mi lan izmirde bacanagimin biraderi 50 eurluk araba aldi ben almanya doguma büyüme bindigim araba 10 bin euro aciz ama
    Cevapla
  • Son Yamuk Bükücü 15 saat önce Şikayet Et
    Bu ve benzeri haberlere artık sadece :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin dev şirketi Fransızlara satılacak: Değeri belli oldu!
Lahmacunun içinden çıktı! Bakanlık listeyi güncelledi: İşte taklit ve tağşiş listesi...