Polis kumarbazları Cadillac'la avladı VİDEO

Acarkent'te bir villaya operasyon düzenleyen polis 10'u kadın 30 kişiyi kumar oynarken gözaltına aldı. 3 polis kumarbazları Cadillac marka araçla avladı. Gözaltına alınan zanlılar kameralar karşısında yerin dibine girdi.

GİRİŞ 28.11.2010 09:01 GÜNCELLEME 28.11.2010 09:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri, Beykoz Acarkent'te bir villaya kumar operasyonu düzenledi. Yapılan baskında 10'u kadın 30 kişi gözaltına alındı. Adreste ayrıca çok sayıda kumar malzemesi de ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri, Beykoz Acarkent A-15 Blok'ta bulunan bir villada kumar oynandığı ihbarını aldı. Oyuncu kılığındaki biri kadın 3 polis, adrese lüks 'Cadillac' marka otomobille gitti. Kumar oynattığı ileri sürülen şahıslar, oyuncu kılığındaki polisleri içeri aldı. İçerideki polislerin oyun sırasında dışarıdaki ekiplere şifreli şekilde haber vermesiyle adrese baskın düzenlendi.

Operasyonda kumar oynadığı ve oynattığı ileri sürülen 10'u kadın 30 kişi gözaltına alındı. Adreste yapılan araştırmada 2 rulet, 9 poker ve black jack masası, 20 bin oyun pulu ve 70 deste oyun kağıdı ele geçirildi. Zanlılar, polis minibüsüyle Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Aralarında iş adamlarının da bulunduğu zanlılar, Asayiş Şube Müdürlüğü girişinde basın mensuplarına görüntü vermemek için yüzlerini gizlemeye çalıştı.

Zanlılar hakkında Kabahatler Kanunu'na göre işlem yapılacağı belirtildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 3
  • Ahmet Kilic 13 yıl önce Şikayet Et
    Şereften yoksun insanlar..... yüzünü kapayacak tabii... onlar yüzünü açsada göremezsin çunku yuzsuz durler. gulerek cvb verırler cunku sorgu ardından cıkacaklarından emındırler. Boylelerıne o masaları tasıttırıp kırıdıracaksın benım canım polısıme degıl.. sonra fotograflarını yayınlayıp arkadasın dedıgı gıbı teshır edeceksın. ZAVALLILAR.
    Cevapla
  • AHMET AYDIN 13 yıl önce Şikayet Et
    KABAHATLER KANUNUNUN VERECEĞİ CEZA NE KADAR Kİ?. Onlara verilecek en büyük ceza, TEŞHİR cezasıdır. Ancak bunu yaparsanız onlar utanırlar yoksa,paltonun yakasını kaldırdı ve yüzünü sakladı mı gerisi onlar için önemli değil.Bu ceza caydırıcı olmalı,bu kanun değişmeli.İŞÇİSİNE 10 KURUŞ ZAM VERMEYEN AMA BİRBİRİLERİNE MİLYARLAR AKTARIP EĞLENENLERE DERS VERMELİ. İşçisine 50 liralık akbil kartı vermeyi bile lütuf sayan bu şımarık insanları kendi silahlarıyla vurabilmek için teşhir edilmeliler.bu yasa çıkmadan bunlar uslanmazlar..
    Cevapla
  • Abdullah Ademoğlu 13 yıl önce Şikayet Et
    ADAMLAR YALAMA OLDU ADMİN. Karakolun ön kapasından girip kefaleti ödedikten sonra arka kapısından çıkıyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de 11 haftalık program belli oldu! İşte derbi tarihleri...
Altın için iki farklı senaryo! Uzman isimden yeni rekor tahmin...