19 bin 543 paket kaçak sigara yakalandı
Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince kaçak sigara ve uyuşturucu operasyonu yapıldı.

Basın toplantısı düzenleyerek operasyon hakkında bilgi veren Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, İstanbul’dan Tekirdağ’a uyuşturucu getirerek satacağı bilgisini aldıklarını ve yapılan operasyonda G.S. ve A.O.'nun yanında bin gram toz esrar ele geçirdiklerini söyledi.
Şahısların mahkemeye sevk ettiklerini belirten Çelikbilek, iki şahsın da tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne gönderildiğini ifade etti.
Kaçak Sigara operasyonuyla ilgili konuşan İl Emniyet Müdürü Çelikbilek, yapılan baskında 19 bin 543 paket bandrolsüz gümrük kaçağı sigara, 92 kilo 900 gram kıyılmış tütün, 63 paket ve 28 adet bandrolsüz puro, 3 şişe bandrolsüz viski ele geçirdiklerini söyledi.
Çelikbilek, operayonda 9 şahsı da yakaladıklarını F.K. ve Ö.D.’nin sorgularının devam ettiğini, sorgulanmalarının ardından cumhuriyet savcılığına sevk edileceğini belirtti.
-
hasangulten 14 yıl önce Şikayet Etanlamadığım şey. Cumartesi İST- Bahçelievler-soğanlı pazarına gittim,3-4 tane kaçak sigara satıcısı tezgah kurmuş rahatça satış yapıyor,zabıtada gezinip duruyordu,1-2 de kaçak kitap ve kaset satıcısı vardı. peki o zaman zabıtanın görevi ne,yoksa bu işlere polis mi bakabiliyor,o zaman polis nerde.Beğen