Adana

Önce sağını solunu kolaçan etti sonra mazgalı böyle çaldı

16:30 08 Eylül 2024 12 Yorum Var
Önce sağını solunu kolaçan etti sonra mazgalı böyle çaldı

Utanmaz hırsız bu kez de gözüne mazgalı kestirdi. Hırsız önce etrafı kontrol edip, sonra da mazgalı çalarak uzaklaştı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, 2 Eylül Pazartesi günü merkez Yüreğir ilçesine bağlı Havutlu Mahallesi Karataş Bulvarı üzerinde bulunan bir zirai ilaç bayisinin önünde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz bir kişi, elektrikli bisikletiyle yolda seyir halindeyken zirai ilaç bayisinin önünde durdu. Bu sırada yağmur suyu giderinin mazgalını gözüne kestiren şahıs, önce etrafı kontrol etti, sonra da mazgalı kaldırıp elektrikli bisikletinin sepetine attı.

O ANLAR KAMERADA

Daha sonra şahıs, hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Bu anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İş yerine geldiğinde mazgalın olmadığını fark eden İsmail Çıtak, durumu önce polise daha sonra Adana Su ve Kanalizasyon (ASKİ) ekiplerine bildirdi. Polis, güvenlik kamerasını alıp inceleme başlatırken ASKİ ekipleri mazgalın kendi sorumluluklarında olmadığını bildirdi. Yağmur suyu gideri açık kaldığı için Çıtak, kendilerince önlem alıp giderin etrafını tahta ile kapattı.

"100,200 LİRA İÇİN MAĞDUR OLDUK"

Konuya dair konuşan İsmail Çıtak, “100-200 lira edecek mazgal için biz mağdur olduk. Buradan insanlar geçiyor. Böyle önlem almasak belki birisi düşüp yaralanacak. Yetkililere bildirdik ama çözüm olmadı. Bir an önce bu giderin mazgalı geri kapatılsın.” dedi.

YORUMLAR

12 Yorum Var
  • misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    hep çalıyorlar mazgal demiri otobanlarda hırsızlık diz boyu, güzel Türkiyem de yaptırım ceza olmadığı için çok özgür insan öldür az yat çıkarsın,bunun için tüm dünya ülkelerinden gelen insanlar burda her kanunsuz olayları rahatça yapıyor
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • mangal 1 hafta önce Şikayet Et
    hade tamam adam hırsız hemde kamu malını çalıyor. abi ordaki eşyada mazgal değil. üstünden taksi ile geçsek kartel alt takım gider. o da ayrı mevzu tabi
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Dr.özcan 1 hafta önce Şikayet Et
    Hırsız kadar,adi imansız bir meslek olamaz,boşuna dinimiz bu kafirin elini kesmiyor,Allah seni ve benzerlerini ölene kadar bu mazgala muhtaç etsin.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Mazotçi 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu hırsızlık ölümlü kazaya yol açabilir. Lakin hırsız yakalanıp hakim karşısına bile çıkarılmayacak eminim
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • İHA 1 hafta önce Şikayet Et
    bulun atın içeri hırsızı ama çıkmasın artık çıkmasın bu suçlular
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.