Adana

Bisiklet deyip geçmeyin: O bisikletler Tekgül gibi çocukların hayali!

11:55 14 Ekim 2024 1 Yorum Var
Bisiklet deyip geçmeyin: O bisikletler Tekgül gibi çocukların hayali!

Adana'da maddi imkansızlıklar nedeniyle bisiklet alamayan 6 yaşındaki Tekgül'ün hayali gerçek olurken, mahalledeki diğer çocuklara ise scooter ve oyuncak dağıtıldı.

Merkez Yüreğir ilçesine bağlı Koza Mahallesi'nde yaşayan Suna ve Fatih Bakır çiftçinin 5 çocuğundan biri olan 6 yaşındaki Tekgül'ün hayali yaşıtları gibi bisiklete binmekti. 

Aile, maddi imkansızlık nedeniyle evladına bisiklet alamazken Tekgül, mahallede ihtiyaç sahibi ailelere erzak dağıtan Ogün Sever Okur'un yanına giderek, bisiklet hayalinden söz etti. 

Ogün Sever Okur da Tekgül'ün hayalini gerçekleştirmek için pembe bir bisiklet alarak mahalleye gitti. Bisiklet hayali gerçek olan Tekgül'ün mutluluğu gözlerinden okunurken, mahalledeki diğer çocuklara ise scooter ve oyuncak hediye edildi. 

"KIZIMIN EN BÜYÜK HAYALİ BİSİKLETTİ"

Tekgül Bakır'ın annesi Suna Bakır, "Kızımın en büyük hayali bisikletti. Alamıyordum, Allah razı olsun bu hayalini gerçekleştirdiniz." dedi.

"BURADAKİ ÇOCUKLARI UNUTMAYALIM"

Ogün Sever Okur ise Tekgül'ün hayalini gerçekleştirdiği için duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Tekgül benden bisiklet istemişti. Ben de onun bu hayalini gerçekleştirdim. Ayrıca diğer çocukları da unutmadık. Onlara da scooter ve oyuncak dağıttık. Herkes çok mutlu oldu. Bu bölge maalesef dezavantajlı çocukların yaşadığı bir yer ve herkesin oyuncak alma imkanı yok. Buradaki çocukları unutmayalım" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • ihsan 4 saat önce Şikayet Et
    Allah senden razı olsun kardeşim. Sen bu çocukları sevindirdin Allah ta seni her daim sevindirsin.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.