Muammer Kaddafi'nin son anları VİDEO

Muammer Kaddafi'nin son anlarını içeren bir video internette yayınlanmaya başladı. Videoda Kaddafi'nin canlı olarak ele geçirildiği ancak başından yaralı olduğu görülüyor.

GİRİŞ 21.10.2011 10:42 GÜNCELLEME 21.10.2011 10:42
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Başından yaralı olduğu görülen Kaddafi’ye kalabalık içinden zaman zaman vurmaya çalışanlar olurken, silahlar da arılıklarla ateşleniyor.

Libya'da Ulusal Geçiş Konseyi'nin (UGK) Yürütme Kurulu Başkanı Mahmud Cibril, devrik lider Muammer Kaddafi'nin UGK askerleri ile kendisine bağlı birlikler arasındaki çapraz ateşte başından vurularak öldüğünü açıklamıştı.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 47
  • Abdussamed Can 12 yıl önce Şikayet Et
    Zalime acınmaz. Bizim müslümanlarda hemen acıyı veriyor, safdil olmayın binlerce kişiyi öldüren, aileleri yok eden, askerlerine viagra dağıtan bir adama ne olursa olsun acınmaz, merhamet göstermek safdilliktir, muzlumlara merhametsizliktir. 5-10 dakika acı çekmiş çokmu asıl azap şimdi başladı. Tek yanlış dünya önünde yapılması hoş değil..
    Cevapla
  • Sabit Kal 12 yıl önce Şikayet Et
    Tabki linc edilerek öldürülmeyip, mahkeme edilip asilsaydi daha iyiydi. ama teslim olmayarak binlerce insanin ölümüne sebebiyet verdi ve onu yakalayanlarin kim bilir kac silah arkadasi, kac akrabasi, kardesi vs. öldürülenler arasinda. Böyle bir durumda intikami engellemek zor ama 30 yil önce karsilatigim bir Libya'linin Kaddafi'den kactigini ve Kaddafi'nin müslüman alimleri kitit kitir kestigini, Kuran'i yasakladigini, milleti Yesil Kitab'ina mahküm ettigini duydugumda o zamandir bu zamandir ondan nefret ederim. Eger Bati, koalisyon güclerinin o kadar cok güclendigini ve artik Kaddafi'yi ayakta tutamiyacaklarini görmeselerdi, onu harcamazlardi, cünkü bir numarali Islam ve Müslüman düsmani idi. O'nu Hafiz Esad, Saddam Hüseyyin, Mübarek, Burgiba vs. bir cok diktatör gibi genc yasta iktidara getiren CIA ve Mossad, sonunda onuda harcadilar ve cok zekice tam vaktinde saf degistirerek yeni iktidari etkilerine alma manevrasi yapmislardir. Ama müslümanlarida gercekten uyandigini yakinda farkedecekler.
    Cevapla
  • başar uyandıran 12 yıl önce Şikayet Et
    petrolünü batıya peşkeş çekmedi. kahramanca direnip şehit oldu.şimdi sıra israil düşmanı esadda.tetikçi olarakda türkiye kullanılıyor
    Cevapla
  • hikmet basiret 12 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar da zalim sever insanlar var. Zavallı kaddafi açımışlar siz değilsiniz karılarına tecavüz edilen ,öldürülen katledilen,zulmedilen değil mi?kırk yıldan beri baskı altında yaşayan ,niye çiçeek vermediniz? adamcağıza yaptıkları zulmler için alkılmadı ve tebrik etmediniz.işte islam dünyası bu kafa yüzünden bu halde ya niye rahatsız ediyorsunuz zalimcikleri kardeşim ,bırakın sırtınızdan inmesinler kanınızı emmeye devam etsinler ,ama kim nederse desin artık insanlar uyanıyor .uyanmıyanlarada iyi uykular tatlı rüyalar.
    Cevapla
  • Erhan ACUN 12 yıl önce Şikayet Et
    Bizim için apo neyi ifade ediyorsa.... Libya için Kaddafi canisi onu ifade ediyordu.Adam kendi iktidarı uğruna Libyada kanına girmediği aile bırakmadı.Galiba bazı yorumcu arkadaşlar içinde neyimiz var deyip ona göre yorum yazmışlar.Sizlerinde aileleri sizin gözünüzün önünde acımasızca öldürülseydi.Sizlerde yakaladığınız caniye, muhaliflerden farklı şeyler yapmazdınız.Herhalde...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cenaze töreninde patlama anları... Lübnan'da ikinci siber saldırı
İsrail’in çağrı cihazlı saldırısı! Dünya şokta ama Türkiye emin ellerde