Afyonkarahisar

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Yurdunuseven:

14:13 05 Ocak 2016
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Yurdunuseven:

"Cuma günü inşallah başlayacak olan 3. AK Parti milletvekilleri istişare toplantısını Afyonkarahisar'da bu hafta sonu başlatacağız"

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Yurdunuseven, 3'üncü AK Parti milletvekilleri istişare toplantısının Afyonkarahisar'da bu hafta sonu başlayacağını söyledi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven'in il teşkilat binasında düzenlediği basın toplantısında 1 Ocak günün itibariyle Mekke'nin fethinin kutladıklarını ifade ederek, 2016'nın hayırlara vesile olmasını temennisinde bulundu.

Yurdunuseven, "Cuma günü inşallah başlayacak olan 3. AK Parti milletvekilleri istişare toplantısını Afyonkarahisar'da bu hafta sonu başlatacağız. Güzel bir toplantı olmasını temenni ediyoruz. Burada kazanacak olan Afyonkarahisar olacaktır biliyorsunuz hem Afyonkarahisar ilinin hem de termal oteller anlamında güzel bir tanıtım olacaktır. Şu anda sayın Başbakanımızın programı belli değil fakat Cuma gününden itibaren otele girişler başlayacak. Program tam gelmedi ama bildiğimiz kadarıyla 4 ana konu üzerine anayasa, ekonomi, dış politika ve bir konu üzerine komisyonlar oluşturulacak ve milletvekilleri istişarelerde bulunacak" diye konuştu.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.