Obama'dan Rusya'ya tehdit!

ABD Başkanı Barack Obama, Ukrayna'ya bağlı Kırım Özerk Cumhuriyeti'nde Rusya Federasyonu güçlerinin varlığına yönelik haberlerin "derin kaygı yarattığını" bildirdi.

Obama'dan Rusya'ya tehdit!
Obama'dan Rusya'ya tehdit!
GİRİŞ 01.03.2014 00:13 GÜNCELLEME 01.03.2014 04:07
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Obama,"ABD, Ukrayna'ya yönelik herhangi bir askeri müdahalenin bedellerinin olacağını teyit etme noktasında uluslararası toplumla birlikte durmaktadır. Ukrayna'nın egemenliği ve toprak bütünlüğünün herhangi bir şekilde ihlali derin istikrarsızlık yaratır ki, bu ne Ukrayna ne Rusya ne de Avrupa'nın çıkarına" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • aydın 10 yıl önce Şikayet Et
    ABD-NATO-BM'in korkaklığı Rusyayı güçlendirmiştir.. Amerika-NATO-BM Suriye ye müdahaleyi göze alsaydı Rusya bu kadar rahat davranamazdı.Ukrayna şimdi bu üçlünün Suriye deki kaypak siyasetinin kurbanı oldu. Rusya aldığı bu gazla artık neler yapmaz ki.
    Cevapla
  • AZAP.. 10 yıl önce Şikayet Et
    DİDİŞİN. umarım müslümanlara çektirdiklerinizin bedelini birbirinizi kırarak ödersiniz
    Cevapla
  • alat asim 10 yıl önce Şikayet Et
    TAYYİP NİYE SURİYE İLE UĞRAŞIYOR DİYORLAR,. abd niye rusya ile uğraşıyor? komşusu değil , kıta ötesinde, sana neki abd?? demekki tee rusya bile abd 'ye etki ediyormuş.
    Cevapla
  • ahmet 10 yıl önce Şikayet Et
    suriyeninki önemli deyil. bir lokma ekmeyi paylaşan4.....5çocuk yarasını unutup picamamı yırtma doktor amca diyen çocuk ağzı süt kokan bebiş ten sizene O .mazlumların ahı yakacak bananecilerin çırasını
    Cevapla
  • Malik Eşter 10 yıl önce Şikayet Et
    rusya takmaz abd yi. çünkü ukrayna rusya için hayat memat meselesi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya kozunu oynadı ama oyun bitmedi!
Bakan Şimşek'ten eleştirilere yanıt: Ciddi bir karalama var