Bacağını niçin kestiğini okuyunca şaşıracaksınız!

59 yaşındaki bir adam, uzun zamandan beridir aldığı işsizlik maaşının süresi dolunca, kimsenin aklına gelmeyecek öyle bir yönteme başvurdu ki, olayı duyanların tüylerini ürpertti.

Bacağını niçin kestiğini okuyunca şaşıracaksınız!
Bacağını niçin kestiğini okuyunca şaşıracaksınız!
GİRİŞ 28.03.2012 15:41 GÜNCELLEME 28.03.2012 15:41
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Austrian Independent’ın haberine göre, Avusturya’nın Mitterlabill kentinde yaşayan 59 yaşındaki Hans Url, uzun zamandır aldığı işsizlik maaşının süresi dolunca, ömür boyu çalışmadan maaş almanın yolunu aramaya başladı.

Geçen hafta oğluyla karısının evden çıkmasından sonra evin garajına inen Url, elektrikli testereyle bir ayağını kesti.

Doktorların bacağı tekrar yerine dikmesinden çekinen Url, kesik ayağı hemen fırına attıktan sonra acil servisi aradı.

Acil servis, kan kaybından ölmek üzere olan hastayı helikopterle hastaneye kaldırdı. Fırından çıkarılan kesik ayak ileri derecede yandığı için yerine dikilemedi.

Polis sözcüsü Franz Fasching, olayın sebebinin “ömür boyu çalışmadan maaş alma çabası” olduğunu belirterek, Url hakkında intihar girişimi soruşturması açıldığını bildirdi.

İşsizlik kurumu sözcüsü Hermann Gössinger ise, Url’nin otomatik olarak sakat maaşı alamayacağını belirterek, “Kendisine durumuna uygun iş imkanları sunulacak. Bunları kabul etmediği takdirde işsizlik veya sakat maaşından yararlanamayacak” dedi.

YORUMLAR 7
  • Yüksel Canpolat 12 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede Olsa. Bu olay Türkiyede olsaydı.Böyle bir olayı bile akp maal ederlerdi :) neyseki başka yerde.
    Cevapla
  • egemen doğan 12 yıl önce Şikayet Et
    kevser emlak hasanpaşa şubesi. bu arkadaşa katılıyorum :)
    Cevapla
  • okan uzun 12 yıl önce Şikayet Et
    yolun sonu. iste bu insanlarin bogle yapmasi dini inaclarinin sifir olmasi insanlar bir robot gibi olmus her seyi dunyada ne yaparsan odur ona inaniyorlar bu olaylar amerikada var insanlar isyerlerinde sakat kaliyor bile bile sonra hayat boyu calisamaz parasi aliyor deli taklidi yapanlarda var cok aci bir olay bu demek avrupa batisa gecmis demek.
    Cevapla
  • öztürk 12 yıl önce Şikayet Et
    parasini kestiler!. avusturyada yasayan biri olarak pek sasirmadim:) bacagini kesmeden önce yarim sise sarap iciyor aciyi hissetmemesi icin. 2defa emekliligi red edilen bu adam bu hafta 3.defa kontrolden kurtulmak icin bu yola basvuruyor. en son haberlere göre hem issizlik parasi kesildi hemde sakatlikdan dolayi malulen emekli olma hakki elinden alindi. devlet simdiden is ariyor adama muhtemelen mecburi calistiracaklar adami ibret olsun diye:)) yoksa avusturyalilarda böyleleri bitmez:)))
    Cevapla
  • Tuncay 12 yıl önce Şikayet Et
    REKLAMLARRRRR. Reklam için en uygun yer HABER7 . Hem bedava hem okuma garantisi yüksek :D :D :D
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
En fazla çay içen ülke belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?
Sur katili derin tehlikeyi açığa çıkardı: Satanizm terörü!