Diamond Tema kimdir ve aslen nerelidir? Eğitimi nedir? Diamond Tema'nın babası...

İslam ile ilgili provokatif ifadelerinden dolayı hakkında yakalama kararı çıkarılan Diamond Tema'nın hayatı oldukça merak edildi. Babasının oyuncu olduğu konuşulan Diamond Tema'nın biyografisi ve hakkındaki tüm detaylar haberimizde...

Diamond Tema kimdir ve aslen nerelidir? Eğitimi nedir? Diamond Tema'nın babası...
Diamond Tema kimdir ve aslen nerelidir? Eğitimi nedir? Diamond Tema'nın babası...
GİRİŞ 27.06.2024 15:01 GÜNCELLEME 27.06.2024 15:01
Bu Habere 169 Yorum Yapılmış

Diamond Tema 1994'te Arnavutluk Cumhuriyeti'nde dünyaya geldi. Gerçek adı Diamant Tema'dır. Aslen Arnavut göçmeni Türk'tür. Şimdilerde 30 yaşındadır. Hem Türk hem de Arnavut vatandaşıdır. Babasının ilk Türk Hollywood oyuncusu Muzaffer Tema olduğu öne sürülse de bu gerçeği yansıtmamaktadır. Babası Bardhyl Tema’dır. 

Bebeklik dönemini Arnavutluk'ta geçiren, çocukluk dönemini Heybeliada'da geçiren Diamond Tema 1996'da Türkiye'ye yerleşti. Eğitimine de burada devam etti. İlk, orta ve lise öğreniminin ardından Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden mezun oldu. İlerleyen dönemlerde Mimar Sinan Üniversitesi Felsefe Bölümüne başladı ancak tamamlamadı.

Muzaffer Tema

Eskiden dini İslam olmasına, Müslüman bir ailede büyümesine rağmen, herhangi bir dini görüşe bağımlığı olmadığını dile getiren Diamod Tema, düşüncelerinin Agnostik (bilinemezlik) ile Septik (kuçkucu) arasında olduğunu ifade etmektedir. 

 2014'te gittiği askerlik vazifesini Şırnak'ta yaptı (12 ay boyunca). Eğitim hayatının ardından medya sektöründe çalışmaya başladı. Kameraman olarak mesleğe giriş yaptı ve 2 yıl belgesel kameranı olarak çalıştı. 2 yıl yerel bir televizyon kanalında genel yayın yönetmeni olarak çalıştı. 

Diamond Tema

İstanbul Belediyesi için Osmanlı Tarihini anlatan belgeseller çekti. 2017'de kendi blog sayfasını kurdu ve sosyal medya kanalları üzerinden paylaşımlar yapmaya başladı. 5 yıldan beri YouTube kanalında tarih, felsefe, din ve bilim videoları yayınlamaktadır.

Diamond Tema'nın 2022'de yayınlanan Agnostisizm ve İlahi Tragedya isimli kitabı mevcuttur. İngilizce, İtalyanca, Yunanca, Arnavutça ve Türkçe bilmektedir. 

Diamond Tema'nın biyografisiDİAMOND TEMA'NIN EŞİ

Diamond Tema'nın eşi Seher Kurt Kara'dır. 

Diamond Tema'nın eşi

YORUMLAR 169
  • Uyuyan Güzel 13 saat önce Şikayet Et
    Kur'an anlamadan okunması gereken bir kitap galiba hatta güzel okuma yarışması da var, içinde ne yazdığı önemli değil ! Açıp okumaktan aciz yaşını almış koca adamlar kendilerini muhafız aramış artistlik yapıyor, açın okuyun kitap ne diyor ne anlatıyor, okuyunca anlaşılıyor kimin kelamı olduğu, insanlığa ne anlatıyor önemli konular içinde ortaya çıkıyor
    Cevapla
  • Sevim firinci 14 saat önce Şikayet Et
    Kuranı ve İslami bilmeyen peygamberimizi yok sayan.Cehalet abidesi kişilerin Açıklamalarını esas almakta Cehalettir.inan demiyorki İslam. IKRE...OKU..OGREN..MUHAMMET,SVS..SUNETINE UY..BUKADAR.. REKLAM ICIN ADILESENLERE PIRIM YOK....İslam.kuran.nettir..tektir Nokta
    Cevapla
  • N ç 17 saat önce Şikayet Et
    Arnavutluğun sahte hocalarından bir mikrop
    Cevapla
  • Ebu Süfyan 18 saat önce Şikayet Et
    Adam kitaptan okuyup soruyor.ama kimse ne yalanlıyor nede cevap verebiliyor.sonra adama sen nasıl sorarsın nasıl değerlere hakaret ediyon diye itham da bulunuyorlar.
    Cevapla
  • Aasa 19 saat önce Şikayet Et
    Yobaz ve gerici olan kendi milletinin değerlerine kudsiyetine düşman olan mıdır yoksa onları sahiplenip koruyanmı. Bunun gibi bu milletin değerlerine dinine düşman olandır yobaz ve gerici
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle